A szüleim egyfolytában pénzt kérnek ?
Mindig is szegényen éltünk nem volt jó gyerekkorom lelkileg es testileg is bántalmaztak 7 éves korom óta
18 évesen el költöztem és a saját lábamra álltam
Most 23 éves vagyok amióta nem lakók otthon folyamatosan pénzt kérnek, nincs is ezzel baj, adok szívesen de van egy bizonyos határ már ott tartunk hogy heti szinten kéregetnek.
És amikor adok a húgomnak 10-20 ezres játékokat vesznek és mutogatják
Mind ketten dolgoznak de el b..szak az egész pénzüket
Anyukám rákos lett fél éve derült ki, de azóta meg operálták
És most már nem beteg (naponta 5-10 szer hívogatnak nem értik meg hogy a munka helyemen nem tudok velük videózni, amikor haza értek es fel veszem,folyamatosan panaszkodnak, mar fel éve azt hallgatom hogy ő rákos volt, tudom tudom… tényleg sajnálom es örülök hogy túl van rajta, de már nagyon sok…csak a húgom miatt tartom velük a kapcsolatot ő 9 éves )
Tegnap kérték hogy segítsek nekik ma adjak nekik 54 ezer forintot 2 nappal ezelőtt küldtem nekik pénzt
Úgy veszem észre már nem akarják meg oldani ha pénz problémájuk van
Hanem egyből szólnak nekem
És mar nagyon elfáradtam
Gyógyszerre kértek
Bio gyógyszerekre hogy majd ha azt szedi többet nem lesz beteg -.-“
Nem értek hozza ezért nem szólok bele
De mar annyira el fáradtam…
Ők agyilag nincsenek a toppon ezért ezt nem tudom velük közölni..
Mit lenne a jó döntés ? Ne adjak nekik amikor lehet tényleg gyógyszerre kell ?
Múlt hónapba vettek fel egy hitelt pontosabban 900 ezret 1 hónapig tartott nekik
En 2 munka helyen dolgozok hogy fent tartsam az albérletem és viszonylag jól éljek
De ez a folytonos pénz kiadás amit ők kérnek megnehezíti a dolgomat nagyon, volt valaki hasonló szituációban ?
Ui:. Ha nem ír se senki semmit az se baj legalább ki tudtam magamból írni az ünnepek miatt már 2 hete nem voltam a Pszichológusomnál még várnom kell 3 napot addig meg nem bírom magamba tartani 😅😅
Igaza van az 1#-nek. Ha valóban gyógyszerre kell akkor te vedd meg, te rendeld meg.
Én úgy látom hogy látják hogy bármikor bármennyit kérnek te adsz. És ez lehet később egyre gyakrabban fog elő fordulni. 900 ezer Ft mire kellett ? Hogy tudott elmenni az a pénz egy rövid idő alatt ? Nem értem. Nem azt mondom ne segíts nekik, de azért legyenek határok. Neked is élned kell valamiből. Főleg ilyen árak mellett.
Minden honap elejen kuldenek annyit ami nekem nem okoz gondot. A honap tobbi feleben ignoralnam a kereseket.
Ha van melohelyuk akkor osszak be a penzt amit kapnak. De meg nem vagy a fejos tehenouk. Bar azt latom h de annak hiszed magad... 23 vagy felnott allj a sarkadra!
Én egy forintot se küldenék. Ketten vannak. Ketten keresnek. Ne mondd már hogy 2 fizuból nem jönnek ki.
Te meg egyedül vagy,albit is fizetsz gondolom és még őket pénzelnéd? Hülye vagy?
A testvéred nem a gyereked. Szép dolog a testvéri szetetet, de ne fizess már gyerektartást. Nekik a kötelességük eltartani. Ők vállaltak gyereket. Neked nem kell pénzelni őket.
Sohanem fogsz előre jutni ha őket pénzeled. 2 munkahelyen szívsz, szépen leépülsz egészségügyileg és egy forint félretett pénzed se lesz mert ezek a paraziták elszedik tőled.
Gondolj a saját jövődre.
Ne hagyd, hogy fejős tehénnek használjanak!
Nyilván semmi pénzkezelési kultúrájuk, ha 900ezret 1 hónap alatt eltapsoltak, és tőled is csak kéregetnek. Kénytelen vagy megtanulni nemet mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!