Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként ti hogyan viselkedné...

Szülőként ti hogyan viselkednétek, belemennétek így ebbe a felállásba?

Figyelt kérdés
Szóval a bátyám fia a hétvégén esküszik, és nyilván az egész család meg van hívva, így a mi gyerekeink is. A fiunk csak 17 éves, ő még most 12.-es, a lányunk viszont 24 és ő már egyedül él, éppen az egyetemi mesterképzést csinálja, mellette pedig dolgozik. Szerintem nagyjából fél éve van párja, vagyis én azóta tudok róla, de lehet kicsit régebben kezdődött. Viszont még nem találkoztunk vele, őszintén azért, mert láttunk már fényképeket róla és a férjemmel kicsit tartottunk ettől az egésztől. A lányunknak is van egy stílusa… sokszor feketét hord, van néhány tetkója, de ennyi, viszont a fickó ő programozó, 28 éves, szakállat visel, tetoválásai vannak, koponyás pólóban láttam róla képet. Félek hogy a lányomat is rossz dolgokra veszi rá mikor kettesben vannak, értitek. Szóval a hétvégi esküvőre ő a lányom plusz egy fője, de nem akarja hogy ott ismerjük meg, ezért megkérdezte, hogy csütörtökön eljöhetnek-e vacsorázni, hogy bemutassa a párját végre (ezt ő tette hozzá, mert már volt hogy megkértük, hogy ne hozza). Szerintetek belemenjek? Hogyan viselkedjek majd? Egyetlen barátját mutatta be eddig, 18 évesen, de az a srác egy tünemény volt.

2023. okt. 3. 11:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
98%

Ugye ez a kérdés csak valami kitaláció?

Ha nem, akkor nagy a baj.

Ti alighanem a legjobb barátnőmtől is félnétek, aki kizárólag feketét visel, tokától-bokáig ki van varrva, koponyás táskát, gyűrűt (és néha ruhákat is) hord. Na jó, szakálla nincs.

Viszont nála pozitívabb, kedvesebb, okosabb embert keveset ismerek, csupaszív és akinek tud, segít. Ezért is barátkozunk. De nálatok alighanem ő sem rúgna labdába :)

2023. okt. 3. 12:26
 12/26 anonim ***** válasza:
100%
Ezt a stílust szereti ennyi az egész.
2023. okt. 3. 12:33
 13/26 anonim ***** válasza:
98%

mert már volt hogy megkértük, hogy ne hozza). Szerintetek belemenjek? Hogyan viselkedjek majd?

Jewsszus, szerintem örülj neki, hogy tartja veletek a kapcsolatot, mert süt az írásodból, hogy a saját gyerekedet is eléggé lenézed, szégyelled, a párját meg egyenesen a sátán nagykövetének tartod, holott nem is ismered. Borzalmas szülő, ezen gondolkodjál el!

2023. okt. 3. 12:44
 14/26 anonim ***** válasza:
98%

Viszont még nem találkoztunk vele, őszintén azért, mert láttunk már fényképeket róla és a férjemmel kicsit tartottunk ettől az egésztől

Mondjuk én szívesebben látnék a rokonságban egy feketében járó, tetkós, piercinges akárkit, mint egy akkora tuskót, aki fotó alapján ítél.

2023. okt. 3. 12:48
 15/26 babyboom567 ***** válasza:
92%

Nő vagyok,anya,masszőr,és természetgyógyásznak tanulok,csak feketébe járok,és tetkóm is van.

Igazából nem értem,mi bajod van.

2023. okt. 3. 15:09
 16/26 anonim ***** válasza:
94%

A férjem rocker. 56 éves. Tetoválása van, szakállas és fekete bör cuccokban jár. Amikor még nem volt kopasz, hosszú haja is van.

18 éve vagyunk házasok. Ha ki kell öltözni, ki tud. Képzeld, még öltönye is van! Anyám az elsö képet pont akkor látta róla, amikor az új tetoválását mutatta. Ennek ellenére tök jóban vannak, anyám úgy szereti, mintha a fia lenne.

És hát igen, engem is megrontott. 45. születésnapomra én is csináltattam tetoválást.

Hm. Korlátolt vagy.

2023. okt. 3. 15:45
 17/26 anonim ***** válasza:
95%

Egy gyakorlatias valasz:

1. most hagyd had mutassa be a baratjat. Inkabb nalatok legyel rosszul, mint az eskuvon.

2. az eskuvore valoszinu akkor is epvinne, ha elotte nem talalkoznatok vele. Most kepzeld el a klasszik magyar szitut: mindenki jon hozzad hu vazze ez a lanyod pasija...de durva. Te meg ott hebegnel zavarzan hogy hat te is most latid eloszor eloben???? akkor utana te is egy kibeszelni valo valaki lennel csak akit lesajnalna a nagy csalad.

3. Tehat igen, menjen mutassa be. Eskuvon meg mar teged hidegen hagy. Nem kell ennek ekkora feneket keriteni.

2023. okt. 3. 16:09
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

"megkérdezte, hogy csütörtökön eljöhetnek-e vacsorázni, hogy bemutassa a párját végre (ezt ő tette hozzá, mert már volt hogy megkértük, hogy ne hozza)"

Mi a fene?!?!?! 27 éves nőként a hátam közepéig szaladt a szemöldököm a kérdésedet olvasva. Komolyan képesek voltatok a férjeddel a fotókon látott kinézete alapján inkább azt mondani a saját lányotoknak hogy inkább ne vigye haza bemutatni nektek a párját? Hát ez mekkora gáz már! Csoda hogy ezután még egy kört fut ezügyben szerencsétlen. Én biztos hogy nem vinném hozzátok soha...

Na most kapaszkodj meg. Az én barátom fegyverforgalmazó. Tipikus szépen kigyúrt férfiállat göndör hosszú hajjal. A világ legédesebb embere. Ágyba hozza nekem a kávét minden reggel. Szeret ölel óv... Te biztos hogy ettől is frászt kapnál. Az én szüleim alig várták hogy találkozzanak vele. Nemsoká feleségül megyek hozzá. 🤗

2023. okt. 3. 17:02
 19/26 anonim ***** válasza:
94%

hát ez tényleg nagyon durva! nálunk is van ilyen kitetovált, szakállas, hosszú hajú rocker a családban, és még motorja és videójátéki is vannak, képzelheted... amúgy civilben, amikor nem egy két lábon járó előítélet-halmaz, csak hogy jól rádijesszen, kétgyermekes rendőrtiszt, aki heteken át járkál unikornisos csillámtetovállással, mert nincs szíve nemet mondani az imádott hercegnőinek.

én ilyen előítéletes bunkónak nem is mutatnám be, mint neked, csak faképnél hagynálak egy életre.

2023. okt. 3. 21:12
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

Előttem már mindent leírtak, röviden összefoglalva: nagyon bunkó emberek vagytok, kérdező, te és a párod.

Őszintén sajnálom a lányotokat, hogy ilyen szülőket adott neki a sors.

2023. okt. 3. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!