Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szüleim miért viselkednek így...

Szüleim miért viselkednek így és mit tegyek ezek után?

Figyelt kérdés

sok keresgélés és bérminimumon való tengődés után munkát kaptam Ausztriában és mikor elmondtam a szüleimnek itthon elkezdtek ordítozni és fenyegetni, ha elköltözöm itthagyom őket akkor ők kitagadnak, mindenkinek elmondják milyen hálátlan szemét dög vagyok, hogy elhagyom őket mikor ők mindent megtettek értem és menjek ha akarok, de ide többet be nem teszem a lábam. utána még apám azt is ordítozta, hogy menjek csak de azzal kezdi, hogy agyonveri a kutyámat és a cicáimat majd meglátom.

ezek után most nem tudom mit tegyek, komolyan remegek az idegességtől és félelemtől és mi lesz ha tényleg megölik a kisállataimat vagy ha nem sikerül külföld akkor nem lesz hova visszajönnöm?

2022. szept. 29. 19:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
Mi ez a hülyeség? Kifejtenéd?
2022. szept. 29. 20:04
 2/18 anonim ***** válasza:
94%
menj ki. az állatoknak keress jó helyet
2022. szept. 29. 20:11
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
A szüleid betegek szerintem menekülj onnan. Viszont így nehéz lesz hogy ott vannak a kisállataid szóval ha kimész semmiképp ne hagyd ott őket.
2022. szept. 29. 21:29
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Fordítva!

Keressen az állatoknak jó helyet és utána menjen ki!

Kérdező!

Minden rosszban van valami jó! Ennek azért kellett így történnie, hogy megvilágosodj, hogy a szüleid tulajdonuknak tekintenek és csak az öregkoruk biztosítékának!

Jó, hogy időben kiderült, van módod még saját önálló életet kialakítani, különösen ha a külföldi munka miatt pénzed is lesz hozzá!

2022. szept. 29. 21:34
 5/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó az a baj egyelőre nem tudom őket magammal vinni. Csak kb fél év után tudok majd saját bérleménybe költözni és addig nem tudom senkire rábízní őket.

Ezért is aggódom nagyon és nem tudom mit csináljak

2022. szept. 29. 21:35
 6/18 anonim ***** válasza:
75%
3-as vagyok ez szörnyű helyzet így ismeretlenül is nagyon sajnálom,de te ismered a szüleid szerinted apád tényleg megtenné ezt a szörnyűséget szegény kisállatokkal?
2022. szept. 29. 21:40
 7/18 anonim ***** válasza:
74%

Pedig meg kell próbálnod legalább ideiglenes befogadót keresned nekik, természetesen fizetséggel!

Hívj fel állatvédőket, menhelyeket és érdeklődj befogadókról, tedd ki Facebookra, kihangsúlyozva, az ideiglenes jelleget!

Aztán ha ezt megoldottad, utána mehetsz, munkát fogsz találni!

2022. szept. 29. 21:41
 8/18 A kérdező kommentje:
Az a baj a ma történtek után már nem tudom mit gondoljak róluk. Az is milyen dolog hogy ahelyett hogy örülnének velem úgy beszélnek és viselkednek velem mintha épp az derült volna ki hogy pedofil vagy gyilkos vagyok.
2022. szept. 29. 21:44
 9/18 anonim ***** válasza:
79%
keress nekik pedig valami helyet, mást enm tehetsz.
2022. szept. 29. 21:46
 10/18 anonim ***** válasza:
12%

Egyebkent se illik a szulok nyakara hagyni az allatokat, amiket gondolom te konyorogtel ki anno.

Minosithetetlen, ahogy viselkednek, de nem elvarhato toluk, hogy gondoskodjanak a TE allataidrol. Vagy viszed oket magaddal vagy keresel nekik mas helyet.

2022. szept. 29. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!