Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkednek így a szüleim?

Miért viselkednek így a szüleim?

Figyelt kérdés

Sziasztok az a problémám hogy a szüleim kb úgy kezelnek mint egy kisbabat. Nem engedik hogy elmenjek havonta egyszer-egyszer bulizni ( csak havonta nem naponta!!!), meg kb semmit nem kaphatok tőlük. Ilyen alap cuccokat nyilvan megvesznek de pl. ha kerek egy adidas cipőt az már túl drága nekik bezzeg ők a múlt hétvégén voltak welnessezni...

Az verte ki nalam a biztosítékot hogy azt sem engedik hogy egy barátommal (!!!) találkozzak. Megismerkedtem a Facebookon egy nagyon jó fej csajjal és tök jóba vagyunk és megkérdeztem a szüleim hogy nem mehetnék-e át hozzájuk valamikor erre teljesen kiakadtak hogy az milyen veszélyes stb. Mér lenne veszélyes egy korombeli csajjal találkozni akivel tök jó barátnők lettünk?? Nem igaz, komolyan! Konkrétan eltiltanak a barátkozástól! Ti mit csinálnátok a helyembe? Köszi a válaszokat!

2020. febr. 11. 18:06
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
85%
Féltenek téged túlságosan is.
2020. febr. 11. 18:08
 2/19 anonim ***** válasza:
51%
Mit csinálnék? Hálát adnék az égnek hogy nekik van eszük ha már nekem nincs. Igen, a netes barátkozás veszélyes. ha meg adidas cipő kell akkor van diákmunka, megkeresheted magadnak. Az meg hogy ők mire költik a pénzt amiért megdolgoztak..semmi közöd.
2020. febr. 11. 18:09
 3/19 anonim ***** válasza:
30%
Hány éves vagy? Fiú, vagy lány?
2020. febr. 11. 18:10
 4/19 anonim ***** válasza:
15%
Én árülkodnék másoknak, ha az se megy lehet, hogy kiszöknék.
2020. febr. 11. 18:12
 5/19 anonim ***** válasza:
73%
Hány éves vagy?
2020. febr. 11. 18:16
 6/19 anonim ***** válasza:
80%

Megismerkedtél a neten valakivel, akihez átmennél-élőben találkoztatok egyáltalán már?

Gondolom van cipőd, az adidas csak plusz lenne, ami nem létszükséglet. A wellness ahhoz kell, hogy kipihenjék magukat gondolom. Ne akard beosztani a fizetésüket, nem te keresed meg. Azért írom, mert mint mondtad, vesznek neked dolgokat, nem vagy elhanyagolva.

A kérdés szempontjából pedig nagyon nem mindegy, milyen nemű vagy és hány éves.

2020. febr. 11. 18:21
 7/19 anonim ***** válasza:
81%
Na, megint ez a "tök jó barátok" - aztán kiderül, hogy chaten dumáltak valamit...
2020. febr. 11. 18:30
 8/19 szalaiandrea2002@gma válasza:
74%
Én megértem,egy adidas cipő nem egy havi fizetés!!! A netes barátkozást én sem díjjazom!
2020. febr. 11. 19:43
 9/19 anonim ***** válasza:
74%
Fontos dolgok maradtak ki a kérdésből. "Tök jó barátnők lettünk" ebből gondolom hogy lány vagy. De hány éves? Gondolom hogy fiatalnak tartanak ahoz, hogy éjszakára kimaradj. Alapdolgokat megvesznek. De mégis mennyibe kerül ez az Adidas cipő? Végül ha jól értem akkor egy vadidegen lányhoz akivel még soha nem találkoztál akarsz felmenni. Nem tudod hogy kikkel lakik, vagy igazából az akinek mondja magát. Egyáltalán miért a lakásán akar veled találkozni? Nem lehetne suli után valami nyilvános helyen?
2020. febr. 11. 19:55
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Megértem a szülők félelmét..

NAgyon sok esetben előfordult már, hogy a netes "tök jó barátnő" egy pedofil állat volt....

2020. febr. 11. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!