Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkednek így velem a...

Miért viselkednek így velem a szüleim?

Figyelt kérdés
Lassan 23 éves leszek, és úgy kezelnek itthon mint egy 12 evést. Nem tudok úgy elmenni itthonról, hogy nem kell beszámolnom, hogy hova,kivel kihez megyek és mikor jövök haza. Folyamatosan azt hajtják hogy miért nem tudok itthon maradni velük. Nem szeretek itthon lenni, mert nincs maganeletem, nincs saját szobám se tv-m se semmim. Nincs olyan zug a házban ahová visszahúzódott ék mert mindenhol ott vannak. Középső gyerek vagyok, a batyamtol érdekes, soha nem kérdezik hogy hova megy és mikor jön. Ha nem vagyok otthon folyamatosan írnak, vagy telefonálnak hogy hol vagyok és jó lenne ha időben hazaérnék. Miért lehet ez? Nem bíznak bennem? Nem gondolom azt hogy velem lenne a baj, dolgozom, van saját autóm amit én tartok el stb. Várom a válaszokat. Előre is köszönöm.

2018. ápr. 4. 14:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Csak a költözés a megoldás. Én biztos nem laknék ott ahol szobám sincs. Nem egészes felnőttként, tesoval szülökkel egy szobába lenni,főleg ha már párkapcsolat is van,de gondolom neked nincs ilyen háttérel. :(

Persze h ennyi szorongó, mentális problémás fiatal van,mert az alap privátszféra sincs biztositva,és egy más nyakán élés van,mint a sátortáborban.

2018. ápr. 4. 15:15
 2/18 anonim ***** válasza:
84%
Nálunk elvárás volt, hogy ha elmegyek valahová tudják hová, kivel és meddig maradok kb..ezt azután vezették be , hogy egyszer rosszul lettem és csak másnap a kórházból szóltak nekik, hogy hali itt a lányuk..Nem esik nehezemre elmondani nekik ezeket a dolgokat.De mondjuk van szobám és nem szólnak bele az életembe különösebben.
2018. ápr. 4. 15:19
 3/18 aranyos121 ***** válasza:
0%
mivel még velük laksz hiába vagy felnőtt a kislányuknak tartanak és úgy érzik hogy ha valami baj történik veled az az ő hibájuk lesz...nem benned nem bíznak hanem másba.. a bátyádat azért nem féltik annyira mert férfi ...a lányokat jobban szokták félteni mint a fiúkat..vagy hát nemtom hogy te férfi vagy vagy nő
2018. ápr. 4. 15:40
 4/18 anonim ***** válasza:
65%
Mert unintelligensek és szorongók. Kötelező olvasmány: Mérgező szülők. El kell költözni. Ők meg majd megoldják a saját életüket.
2018. ápr. 4. 15:42
 5/18 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok :)
2018. ápr. 4. 15:43
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
És miért nincs saját szobád,felnőtt férkint?
2018. ápr. 4. 15:47
 7/18 A kérdező kommentje:
Öcsémmel vagyok egy szobában.
2018. ápr. 4. 15:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem egésszéges, a háttér se hogy 32 évest 12 nek kezelünk,már párkapcsolat kéne,saját élettér,önnáló döntés jog. De ezt neked kell kivivni.
2018. ápr. 4. 15:52
 9/18 anonim ***** válasza:
Elirtam 32 az 23. Sorry.
2018. ápr. 4. 15:52
 10/18 anonim ***** válasza:

Utolsó:

Tudom, elírtad, de nekem pl tényleg van 32 éves ismerősöm hasonló helyzetben... (vagyis bocs, az még ennél sokkal durvább helyzet...)

2018. ápr. 4. 16:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!