A szüleim miért viselkednek így velem?
Mindent megcsinálnak helyettem komolyan, apám kirakja elém a tálat, kaját még a hűtőbe se kell benyúlnom érte, anyám hordja fel nekem az ételt miközben gépezek. A szobámba pakolászik hiába mondom neki hogy hagyja békén, kényszeresen bejön és pakol.
Bírom amikor ilyeneket mondja hogy öltözzek fel mert megfázok, bepakoltad a tízórait, viszed a papírt, kérsz vacsororát, vegyek neked tusfürdőt, elraktad az igazolványod? Stb. másik úgy beszélnek velem mint egy 8 éves gyerekkel, soha nem lehetett saját véleményem
20/F
Én már 38 vagyok, nem élünk együtt, de ha anyumnál vagyok a mai napig ugyanilyen. Lenne, de pl kiszolgáltatni magam nem hagyom, sose hagytam. (Öcsi 34 évig élt a lehetőséggel, még a gép elé hordott kaja után a tálcát se vitte ki, se a szennyest)
Szerencsére mióta megszületett a fiam, rá koncentrálja az erőit inkább.
Ha elindulunk, akkor azért még végigzongorázza ma is, hogy megvan minden? Biztos? Ez is? Azis? :)
Én már csak mosolygok, és bólogatok, ő ilyen, és szeretem, örülök, hogy van.
Fogadd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!