Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkednek így velem a...

Miért viselkednek így velem a szüleim?

Figyelt kérdés
Lassan 23 éves leszek, és úgy kezelnek itthon mint egy 12 evést. Nem tudok úgy elmenni itthonról, hogy nem kell beszámolnom, hogy hova,kivel kihez megyek és mikor jövök haza. Folyamatosan azt hajtják hogy miért nem tudok itthon maradni velük. Nem szeretek itthon lenni, mert nincs maganeletem, nincs saját szobám se tv-m se semmim. Nincs olyan zug a házban ahová visszahúzódott ék mert mindenhol ott vannak. Középső gyerek vagyok, a batyamtol érdekes, soha nem kérdezik hogy hova megy és mikor jön. Ha nem vagyok otthon folyamatosan írnak, vagy telefonálnak hogy hol vagyok és jó lenne ha időben hazaérnék. Miért lehet ez? Nem bíznak bennem? Nem gondolom azt hogy velem lenne a baj, dolgozom, van saját autóm amit én tartok el stb. Várom a válaszokat. Előre is köszönöm.

2018. ápr. 4. 14:57
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Sablon szöveg, de... költözz el.
2018. ápr. 4. 16:33
 12/18 anonim ***** válasza:
51%
Te mennyire viselkedsz felnőtt férfiként? Ellátod saját magad? Kiveszed a részed a háztartási teendőkből? Képes vagy néha beszélgetni a szüleiddel? Ápolod őket, ha betegek? Beszállsz a háztartás költségeibe? Ezek is hozzá tartoznak a felnőtt élethez.
2018. ápr. 4. 16:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! A házimunka elvárják tőlem hogy elvégeztem, és meg is csinalom. Természetes minden hónapban adok le egy bizonyos összeget és meg ezen felül is be szaktanácsadás vásárolni stb. Szerintem harmunk közül én teszek még a legtöbbet a családért.
2018. ápr. 4. 16:46
 14/18 A kérdező kommentje:
Bocsi a hibákért de remélem érthető amit írtam.
2018. ápr. 4. 16:47
 15/18 anonim ***** válasza:
A szüleidnek igy kényelmes,ütik a lovat amelyik huz. Amig a ló hagyja ezt,addig müködik,én helyedbe már rég elköltöztem volna.
2018. ápr. 4. 17:02
 16/18 aranyos121 ***** válasza:
beszélgess el a szüleiddel ez olyan téma hogy velük kell megbeszélned nem velünk
2018. ápr. 4. 17:33
 17/18 A kérdező kommentje:
Nem fognak meghallgatni.
2018. ápr. 4. 17:53
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Ahol a felek nem tudnak beszélni alap dologról sem,az régen rossz.
2018. ápr. 4. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!