Szüleim miért viselkednek így és mit tegyek ezek után?
sok keresgélés és bérminimumon való tengődés után munkát kaptam Ausztriában és mikor elmondtam a szüleimnek itthon elkezdtek ordítozni és fenyegetni, ha elköltözöm itthagyom őket akkor ők kitagadnak, mindenkinek elmondják milyen hálátlan szemét dög vagyok, hogy elhagyom őket mikor ők mindent megtettek értem és menjek ha akarok, de ide többet be nem teszem a lábam. utána még apám azt is ordítozta, hogy menjek csak de azzal kezdi, hogy agyonveri a kutyámat és a cicáimat majd meglátom.
ezek után most nem tudom mit tegyek, komolyan remegek az idegességtől és félelemtől és mi lesz ha tényleg megölik a kisállataimat vagy ha nem sikerül külföld akkor nem lesz hova visszajönnöm?
Kérdező, velem ugyanezt csinálták, viszont én akkor csak elköltözni akartam a városon belül, nem külföldre.
Ne hagyd magad befolyásolni, én annó hagytam, és még rosszabb lett a helyzet. Érzelmileg manipulálnak, mégis milyen hálát kapnak tőled, amikor otthon élsz, és milyen hála szűnik meg egy csettintesre, ahogy aláírsz egy bérleti szerződést?
Az állatoknak keress valakit, esetleg barátot/barátnőt, aki befogadja őket, illetve legyen egy B terved arra az esetre, ha kint valami szarul sül el. A szüleidhez valszeg nem mehetsz vissza, de én nem is mennék akkor se, ha lehetne, ezért legyen valakid, akit itt vár, ha nem jönne össze kint valami, vagy nem tetszene a munka.
#11 vagyok
Semmiképp ne adj le erről a tervről, én anyádék helyett is büszke vagyok rád, hogy meglépted ezt a jövődért. Fel a fejjel, sok sikert!
Akkor te meg màr most bejelented az állatvédnőknek, h az apád az állataiddal fenyegetőzik! Ez azért fontos, mert ha megteszi, akkor automatikusan őt fogják elővenni.
Másik, bocsi, de le merem fogadni, hogy hithű fideszesek..
Kérdező, szerintem is beszélj az állatvédőkkel, hogy ilyenkor mit lehet tenni.
Az állást pedig fogadd el, és próbálj szerencsét Ausztriában.
A szüleid borzasztóak, remélem, egyke vagy, és egyedül fognak vénségükre maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!