Hogy lehet megértetni egy szülővel, hogy ha talán nem úgy viselkednek, ahogy, akkor talán több dolgot osztanék meg vele?
Figyelt kérdés
2023. jún. 3. 12:08
1/5 anonim válasza:
Sehogy. Miért akarod megértetni olyanokkal, akiknek az értelem nem szerepel a "boltjukban"?
2/5 anonim válasza:
Engedd el. Sokat próbálkoztam én is, aztán inkább érzelmileg eltávolodtam. Jó döntés volt.
4/5 anonim válasza:
Engedd el. Mást nem változtathatsz meg, a hozzájuk való viszonyodat viszont igen.
Mindig két emberen múlik egy kapcsolat milyensége, és ha neked nem felel meg, ahogyan hozzá(d) állnak, lazítsd velük a dolgot.
Én 20 múltam, amikor elengedtem ezt a naaaagy, "a család mindig összetart" romantikus nyálat :D Hápersze, max. az amcsi filmekben.
Eltelt több, mint tíz év, minimális kapcsolatot tartok fenn velük, cserébe kiegyensúlyozottabb vagyok, mint letem első 20 évében.
5/5 anonim válasza:
Sehogy sem kell megértetni velük, mert ők eleve meg vannak győződve arról, hogy semmiben sem hibásak.
Tarts távolságot, húzd meg a határaidat, távolodj el érzelmileg.
Én azt tettem, és működik (előbb kellett volna).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!