Normális, hogy ennyi idősen még így viselkednek vele?
A gyerek nem 18 évre van, és szeretni sem 18 évig fogod szülőként.
23 vagyok és szokás, hogy édesanyámtól kapok a homlokomra "jó éjt puszit". Nem vagyok fogyatékos, és anyám is teljesen ép, ez simán törődés és szeretet. Nem voltam sosem elkényeztetve, anyuci kedvence se voltam. Mint mondtam, szeretet és törődés. Amikor én vagyok bajban akkor ő segít és törődik velem, amikor meg pl ő volt tolószékben, én törődtem vele. Törődés és kölcsönös tisztelet. Bár elhiszem, hogy ez sok embernek fura, főleg akik úgy nevelkedtek, hogy ordítanak vele és megverik.
Nálunk is szokás a jóéjt puszi, 30 éves nő vagyok. Nem a szüleimmel élek, de ha látogatom őket és ott alszom.
Ha elmegyek lefeküdni vagy én megyek oda, akkor is ha a szüleim már ágyban vannak. Mondjuk az nem feltétlen alvást jelent náluk, mert az egyik még órákig laptopozik, a másik tv-t néz.
De van, hogy ők jönnek, hogy fekszenek, jóéj és puszi.
Ez szerintem normális.
De normális és nem fura. Szeretik egymás, náluk ez a szokás.
Ne piszkáld vele.
Én csak azt nem értem, hogyha őt nem zavarja, akkor téged miért, és miért írod ide ki ezt a kérdést. Majd én is írjak ki ilyen értelmeset, hogy
Normális, hogy valaki olyan kérdést tesz fel, hogy normális...
Igen, normális.
Számomra az az abnormális, ha valakinek ez furcsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!