Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális, hogy ennyi idősen...

Normális, hogy ennyi idősen még így viselkednek vele?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősöm mesélte, hogy 20 éves létére a szülei most is adnak neki jó éjt puszit és meg is simogatják őt miután elmegy aludni. Mondtam neki, hogy ez nagyon fura és nem normális dolog, de ő nem akarja megbántani a szüleit.
2021. nov. 23. 23:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

25 vagyok, külön élek, van saját keresetem és házas vagyok.

Ha anyánál vagyok, akkor bizony anya kicsi mókuskája vagyok. Ne irigykedj, örülj inkább, hogy vannak szülők, akik nem tekintenek úgy a 18 éves gyerekükre, mint egy lejárt szerződésre.

2021. nov. 24. 13:25
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Értem. Téged ugy neveltek, hogy este: Eröt, egészséget szülö elvtárs! Válasz: Eröt, egészséget!

Probáld meg elfogadni, hogy mások másként nyilvánitják ki a szereretüket!

2021. nov. 24. 13:42
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is ez a szokás kamasz gyerekeink vannak de mindig adunk egymásnak jó éjt puszit.
2021. nov. 28. 07:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!