Szülőként ti hogyan viselkednétek, belemennétek így ebbe a felállásba?
Azért, mert valaki szakállas, tetovált és koponyás pólóban jár, akkor csak rossz ember lehet?
A férjem ugyanez, nem ismerek nála jobb embert, mindent megtesz a családjáért..
Ismerd meg, mielőtt ítélkezel!
"Félek hogy a lányomat is rossz dolgokra veszi rá"
. Megértelek. Egy szakállas programozónál nincs rosszabb: összehányt UML-diagramok, globális változók stb.
Na, de a Delphi-programozóknál tényleg nincs rosszabb. Az már tényleg a legalja.
De igazából egy probléma van: szégyelled a lányod. 24 éves, de még mindig nem vagy képes feltétel nélkül szeretni. Baj itt csak veled van.
Óriási problémák vannak. Veled.
Egy terapeutát keresnék a helyedben, mert így nem lehet élni, hogy idegenektől kérdezel az életedről.
Tedd össze a két kezed, hogy a lányod ezek után meg hajlandó nektek bemutatni.
Szedd össze magad!
Én a lányod helyében már rég nem eroltetnem a kapcsolattartást veletek ezzel a hozzáállással.
Meghogy szakállas meg koponyás pólót visel egy fényképen! Hallod magad?
Ómájgád! Egy szakáll, egy tetkó és egy koponyás póló alkalmas lenne személyiségrajzot készíteni valakiről?
A tetkó kivételével ezek nekem is megvoltak, koponyás gyűrűk, ezernyi lánc, karkötő, mert épp olyan korszakom volt, de közben önkénteskedtem, idős embereknek segítettem, becsülettel dolgoztam és a megkeresett pénzemből éltem. Kizárólag külsőségek alapján beskatulyázni valakit eléggé felszínes és elhamarkodott dolog lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!