Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülőként ti hogyan viselkedné...

Szülőként ti hogyan viselkednétek, belemennétek így ebbe a felállásba?

Figyelt kérdés
Szóval a bátyám fia a hétvégén esküszik, és nyilván az egész család meg van hívva, így a mi gyerekeink is. A fiunk csak 17 éves, ő még most 12.-es, a lányunk viszont 24 és ő már egyedül él, éppen az egyetemi mesterképzést csinálja, mellette pedig dolgozik. Szerintem nagyjából fél éve van párja, vagyis én azóta tudok róla, de lehet kicsit régebben kezdődött. Viszont még nem találkoztunk vele, őszintén azért, mert láttunk már fényképeket róla és a férjemmel kicsit tartottunk ettől az egésztől. A lányunknak is van egy stílusa… sokszor feketét hord, van néhány tetkója, de ennyi, viszont a fickó ő programozó, 28 éves, szakállat visel, tetoválásai vannak, koponyás pólóban láttam róla képet. Félek hogy a lányomat is rossz dolgokra veszi rá mikor kettesben vannak, értitek. Szóval a hétvégi esküvőre ő a lányom plusz egy fője, de nem akarja hogy ott ismerjük meg, ezért megkérdezte, hogy csütörtökön eljöhetnek-e vacsorázni, hogy bemutassa a párját végre (ezt ő tette hozzá, mert már volt hogy megkértük, hogy ne hozza). Szerintetek belemenjek? Hogyan viselkedjek majd? Egyetlen barátját mutatta be eddig, 18 évesen, de az a srác egy tünemény volt.

2023. okt. 3. 11:36
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
95%

Azért, mert valaki szakállas, tetovált és koponyás pólóban jár, akkor csak rossz ember lehet?

A férjem ugyanez, nem ismerek nála jobb embert, mindent megtesz a családjáért..

Ismerd meg, mielőtt ítélkezel!

2023. okt. 3. 11:47
 2/26 anonim ***** válasza:
93%
A kinézete nem utal semmire lényegesre abból, hogy viselkedik a lányoddal milyen a világnézete vagy mik a céljai. 28 éves, programozó, azoknak helyén kell legyen az esze és sokat is tanult érte, hogy ebben dolgozhasson, tehát nem egy semmirekellő idióta. A lányod boldog vele, innentől kezdve pedig neked az a dolgod, hogy felületesen megismerkedsz vele és hagyod őket békén.
2023. okt. 3. 11:52
 3/26 anonim ***** válasza:
97%

"Félek hogy a lányomat is rossz dolgokra veszi rá"

. Megértelek. Egy szakállas programozónál nincs rosszabb: összehányt UML-diagramok, globális változók stb.

Na, de a Delphi-programozóknál tényleg nincs rosszabb. Az már tényleg a legalja.

De igazából egy probléma van: szégyelled a lányod. 24 éves, de még mindig nem vagy képes feltétel nélkül szeretni. Baj itt csak veled van.

2023. okt. 3. 11:57
 4/26 anonim ***** válasza:
97%
Tudod miért nem mutata be eddig? Mert szégyelli azt, hogy ilyen korlátolt, előítéletes, rosszindulatú és buta szülei vannak. Most atrtól fél, hogy ha az esküvőn találkoztok, akkor vállalhatatlanul fogtok viselkedni, így inkább gyorsan előre letudja. Mondanám, hogy viselkedj úgy, mint bárki mással de inkább erősen fogd vissza magad..
2023. okt. 3. 11:57
 5/26 anonim ***** válasza:
98%

Óriási problémák vannak. Veled.

Egy terapeutát keresnék a helyedben, mert így nem lehet élni, hogy idegenektől kérdezel az életedről.

2023. okt. 3. 11:59
 6/26 anonim ***** válasza:
98%
A férjem informatikus, csak fekete pólót visel, gépzenét hallgat kikapcsolódásként (az ideje tized részében), mellette kiveszi a részét a háztartásban, babázik és vonatpályát épít a gyerekekkel, udvart rendez, biciklizik és mindig mi vagyunk az elsők, ha szükség van rá. Anyám hasonlóan fogadta őt, mint te a lányod párját, aztán gyorsan rájött, hogy tévedett.
2023. okt. 3. 12:01
 7/26 anonim ***** válasza:
98%

Tedd össze a két kezed, hogy a lányod ezek után meg hajlandó nektek bemutatni.

Szedd össze magad!

Én a lányod helyében már rég nem eroltetnem a kapcsolattartást veletek ezzel a hozzáállással.

Meghogy szakállas meg koponyás pólót visel egy fényképen! Hallod magad?

2023. okt. 3. 12:04
 8/26 anonim ***** válasza:
94%
Ez a kérdés tényleg komoly? 😅
2023. okt. 3. 12:05
 9/26 anonim ***** válasza:
98%
Na ezen behaltam. Remélem csak troll vagy. Szegény lányod, legalább mostmár viselkedj normálisan.
2023. okt. 3. 12:15
 10/26 anonim ***** válasza:
96%

Ómájgád! Egy szakáll, egy tetkó és egy koponyás póló alkalmas lenne személyiségrajzot készíteni valakiről?

A tetkó kivételével ezek nekem is megvoltak, koponyás gyűrűk, ezernyi lánc, karkötő, mert épp olyan korszakom volt, de közben önkénteskedtem, idős embereknek segítettem, becsülettel dolgoztam és a megkeresett pénzemből éltem. Kizárólag külsőségek alapján beskatulyázni valakit eléggé felszínes és elhamarkodott dolog lenne.

2023. okt. 3. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!