Családtól elszakadt gyermekemet hogyan győzzem meg, rossz úton jár?
Annyit mondj neki, hogy az ajtó mindig nyitva előtte, jöhet bármikor, akár éjjel is, és boldogan fogjátok fogadni, hegyi beszéd nélkül.
Ennyit tudsz tenni.
Megölelném, megpuszilnám és azt mondanám, drágám gyere haza! Most vagy holnap vagy egy hónap múlva, vagy bármikor. Senki sem kényszeríthet erre a nélkülözésre.
Számíthatsz ránk, megvédünk, veled leszünk, nem hagyunk bántani.
A testvérem hasonlóan döntött. Mostanra semmi kapcsolata nincs a családunkkal, Fbról is törölt minden rokont, engem pl tiltott is, gőzöm sincs évek óta, mi van vele.
Nemsokára negyven éves, úgyhogy neki az élete nagyobb része a párja és annak a családja agymosásával telt.
Én úgy gondolom, nem te hibáztál, ilyen ritkán, de van. Az én testvérem, míg voltak közös ismerőseink hajmeresztő dolgokat hazudott nekik a gyerekkorunkról, amiből semmi sem volt igaz, ezzel magyarázta, hogy így alakultak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!