Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Az emberek miért szeretnek...

Az emberek miért szeretnek "hagyományos" életet élni?

Figyelt kérdés
Nekem kb. egyik se jön be a hagyományos élet jellemzői közül, míg a legtöbben kifejezetten kívánják őket. Kezdeném azzal, hogy nem akarok monogámiában élni, és gyereket se akarok vállalni. Nem életcélom, hogy sokat keressek, és kifejezetten zavarnak azok az emberek, akik azért keveslik a fizetésüket, mert a gyerek ellátásán túl még családi házra és autóra is gyűjtenek. Nem szeretem a karácsonyt, mások meg nemcsak szeretik, hanem egyenesen akkor tartják méltóképpen megünnepeltnek, ha sikerül egy hatalmas ökológiai lábnyomot hagyniuk maguk után.
2023. szept. 24. 10:19
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 A kérdező kommentje:

De ha már előkerült a téma:

Szánalmasnak tartalak, hogy két autód van, és még van pofád a felelősséget a webáruházakra meg a feleslegesen megvásárolt kacatokra kenni.

2023. szept. 25. 14:45
 52/80 anonim ***** válasza:
100%
Elhiszem, hogy a két autóm ekkora irigységet vált ki belőled, de statisztikailag sokkal nagyobb ökolábnyoma van az értelmetlen cuccvásárlásnak, mint annak, hogy néhány embernek van egy Porsche 911 is a garázsban, játszós autónak. Ha sikerült lenyugodnod, viszlek vele egy kört :D
2023. szept. 25. 20:53
 53/80 A kérdező kommentje:
Leszarom a játékautóidat, nekem óvodás koromban volt utoljára olyanom.
2023. szept. 25. 20:56
 54/80 anonim ***** válasza:
86%

Jajj kérdező....ez a komment viszont azt igazolja irigy kutya vagy. Ha nem így lenne fel se vennéd.

Élsz ahogy akarsz...senki nem érdekel.

2023. szept. 25. 22:01
 55/80 A kérdező kommentje:
Nem, a kommentemből sehogy se következik, hogy irigy kutya vagyok. Az, hogy irigy kutya vagyok, kizárólag a te prekoncepciód, amiről képtelen vagy letenni, mert egy szar alak vagy, aki csak prekoncepciók gyártásával tudja igazolni, hogy bármi, amit az életben csinál, az helyes.
2023. szept. 25. 22:13
 56/80 anonim ***** válasza:
100%
Nem tisztem megvédeni a porschés hozzászólót, de az igencsak fura, kedves kérdező, hogy felteszel egy kérdést, sokan válaszolnak rá, és te kiosztasz és kioktatsz egyeseket. Nyomát sem láttam annak, hogy „te így látod, én úgy látom”, „szerinted miért jó ez, miért nem jó amaz?”. Mintha azt vártad volna, hogy indulatosan lecsaphass a hozzászólásokra.
2023. szept. 26. 00:45
 57/80 A kérdező kommentje:
Nem találtam megvitatásra érdemes választ. A "mindenki éljen úgy, ahogy akar" egy közhely, és ráadásul hülyeség is. Pont az a bajom a legtöbbekkel, hogy úgy élnek, ahogy akarnak, azaz magasból tesznek a társadalomra és bárkin áttaposnak a saját céljaik elérése érdekében.
2023. szept. 26. 01:21
 58/80 anonim ***** válasza:
100%
54 vagyok nem az 52es válaszolo amúgy.
2023. szept. 26. 04:11
 59/80 anonim ***** válasza:
100%

'Pont az a bajom a legtöbbekkel, hogy úgy élnek, ahogy akarnak, azaz magasból tesznek a társadalomra és bárkin áttaposnak a saját céljaik elérése érdekében.'

Szóval mégis csak az a probléma, hogy nem jut neked semmi. Se pu*ci, se gyerek, se autó, se ház, se sok pénz. A kérdésben még az szerepel, miért kellenek ezek másoknak, mikor neked ezek nem jönnek be.

A kérdésem az, hogy te mégis ki a francot érdekelsz?

Igen, eljárok dolgozni, pénzt keresek, rá költöm a gyerekemre, meg a házamra. És k*rva boldog vagy. Te meg ide jársz kötözködni mások életével kapcsolatban, hogy ők miért így, vagy úgy élnek. :D Hát azért, mert nekik pont annyira jó a monogámia, mint neked a poligámia.

2023. szept. 26. 20:22
 60/80 anonim ***** válasza:
100%

Azért nincs megvitatható válasz, mert nem mutattál semmilyen alternatívát. Ok, hogy nem érdekel a monomgám kapcsolat, de nem tudni, hogy nyitott kapcsolatban, vagy háremben, vagy kommunában érdemes szerinted inkább lenni? A többi felvetésed is csupa-csupa tagadás, de semmi megoldás. Szóval hogyan is kellene jól élni szerinted?

2023. szept. 26. 22:01
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!