Akik hamvasztást szeretnének majd a temetésükön: Hagyományos, vagy urnasírba temetkeznétek majd?
Egyik sem. Én azt akarom, hogy szórják szét a hamvaimat. Teljesen hülyeség őrizgetni egy bödön hamut. És teljesen hülyeség elvárni (mert elvárná minden életben maradott), hogy évente egyszer muszájból virágot vigyen egy helyre, ahol nincs is hely a virágnak.
Akinek hiányzom majd, az meggyászol a szivében, az majd ha sétál egy parkban (bármelyikben), és rám gondol (ha akar). Ilyen egyszerű, nem tudom, mit kell túllihegni ezen.
2-es! Itt is van ilyen. Én is ezt választottam volna szívem szerint a temetkezési vállalatnál a fiamnak, de panelházban lakunk, nem lett volna hová ültetni. Illetve de, mert utánanéztünk, ha az összes lakó beleegyezik, akkor a házunk elé lehetett volna, de az egy szabadon járható terület, természetesen nem szerettem volna, ha az összes arra járó kutya majd levizeli. Annak, akinek van egy saját kertje, a legjobb megoldás. De már erdő temető is létezik Mo-on, csak tőlünk messze lett volna. Akár az egész családnak ki lehet ott bérelni kis parcellát, ahol majd a kis fák lesznek ültetve.
Engem személy szerint nem érdekel, mit csinálnak velem halálom után. Ha valakinek a szívében nem vagyok benne, akkor fizikailag tökmindegy, hol vagyok. Mi a fiamat hazahoztuk, de ha már olyan öregek vagy betegek leszünk, hogy számolni lehet a véggel, akkor gondoskodni fogunk arról, hogy ne legyen a testvéreinek nyűg, hogy hová tegyék.
Szerintem engem akkor már nem fog érdekelni ez a kérdés, mert sem érte, sem ellene nem tudok mit tenni.
Jelen időszakban pedig nem kívánok ezzel a kéréssel foglalkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!