Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az anya nem akarja visszafo...

Ha az anya nem akarja visszafogadni a gyerekét (a gyerek elköltözött az apjához, mert azt gondolta, ott jobb lesz), akkor nem is szereti, szerette soha igazán?

Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/85 anonim ***** válasza:
90%
A kérdező eltűnt. Valószínűleg azért, mert nem a várt válaszokat kapta. Ha kamu lenne tovább hergelte volna a népet infókat csepegtetve.
2023. szept. 25. 05:08
 62/85 anonim ***** válasza:
36%

60

Hogy jön ide a kormány?🤣

2023. szept. 25. 06:25
 63/85 anonim ***** válasza:
25%

Nagyjából igen.

De inkább úgy írnám, hogy nem képes még az igaz szeretetre, nem a gyermekére irányul ez, hanem önmagára. Ő az aki "fogyatékos", aki kevesebb.

2023. szept. 25. 10:57
 64/85 anonim ***** válasza:
75%

Az én fiam 12 évesen költözött el - hosszú évek könyörgése után - az apjához. Mindig vele akart élni, mondtam, hajrá, próbáld ki.

1.5 év elteltével sírva hívott, hogy anya most! most gyere értem!

Nyilván ültem az autóba és érte mentem.

Mert anyák felhúzzák az orrukat, hogy nem engem szeretsz jobban, akkor már nem kellesz....?? Grat. A gyereknek elég baj az, hogy választania kell.

Azóta is jó a kapcsolata az apjával, de nem merült fel többet, hogy ott éljen.

2023. szept. 25. 13:41
 65/85 anonim ***** válasza:
76%

megalázva az anyuka érzéseit?

Anyuka meg felnőtt, kezelje már magát meg a helyzetet felnőttként.

2023. szept. 25. 13:44
 66/85 anonim ***** válasza:
75%
A körülmények ismerete nélkül nem lehet A-t vagy B-t mondani erre a kérdésre.
2023. szept. 25. 13:55
 67/85 anonim ***** válasza:
82%
64: megkérdezhetem, volt valami konkrét oka, hogy a fiad vissza akart menni hozzád? Ha igen, mi?
2023. szept. 25. 14:02
 68/85 anonim ***** válasza:
89%

64 vagyok

Rengetegszer hívott a fiam az apjától már, hogy apa állandóan kritizálja, semmi nem jó, a poharat nem tudja úgy fogni, hogy arra ne legyen reflektálva. Apja ilyen, én tudom.

Aztán volt egy eset, hogy ott van pici testvére, akinek fogta a kezét és elesett a pici, apja meg rákiabált, hogy miért nem vigyázott rá és belevágott az ajtóba, amitől a gyerek nagyon megijedt. Itt hívott fel.

Én pontosan ezeket végigéltem anno az apjával, nem lepett meg. Csak a fiam még kicsi volt, mikor különköltöztünk, ő csak a hétvégi vicces, programozós apukát ismerte. Az együttélőset nem.

Szerencsére azóta is jó a kapcsolatuk - a miénk is - de velem él.

2023. szept. 25. 14:13
 69/85 anonim ***** válasza:
41%
62 olvasd el még egyszer. Az emberek egymásnak ugrásáról van szó.
2023. szept. 25. 14:39
 70/85 anonim ***** válasza:
0%
65, a kamasz is kezelje a dolgait, ne kússzon vissza hason anyukához,csak mert nem jött pbe apucinál az aranyélet.
2023. szept. 25. 16:02
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!