Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha az anya nem akarja visszafo...

Ha az anya nem akarja visszafogadni a gyerekét (a gyerek elköltözött az apjához, mert azt gondolta, ott jobb lesz), akkor nem is szereti, szerette soha igazán?

Figyelt kérdés
2023. szept. 23. 21:14
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/85 anonim ***** válasza:
94%
Ha a gyerek a jobb körülmények csábítására otthagyta az anyját, akkor nem is szereti/szerette igazán?...
2023. szept. 23. 22:34
 12/85 anonim ***** válasza:
88%

Ebben a történetben az anyának adok igazat. A gyerek eldobta az anyát mint a használt papírzsebkendőt, most meg vissza akarja kuncsorogni magát mert apuci kivágta. Hogy miért nem tudom.

A gyerek kb 18 éves lehet most. Korábban az apát választotta így most viselje el a döntésének következményét.

Az anyának szerintem nagyon fájt hogy a gyerek az apját választotta. Ez egy örök tüske marad majd a szívében.

2023. szept. 23. 22:48
 13/85 anonim ***** válasza:
89%
Jogosan hát. A gyereknek sem kell engedni mindent, főleg ha elhordta a szülőjét minden szar szemétnek. Attól mert nem engedsz meg mindent a gyerekednek még szeretheted, de ha mindent megengedsz, azzal nem neveled.
2023. szept. 23. 22:54
 14/85 anonim ***** válasza:
92%

És a gyerek szereti anyját?

Hány éves?

2023. szept. 23. 23:15
 15/85 anonim ***** válasza:
60%
Azért annyira kíváncsi lennék, hogy a válaszadók közül kinek van gyereke 🤔
2023. szept. 23. 23:42
 16/85 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg visszafogadhatná. Gyerekről beszélünk, reménykedett a jóban, nem jött össze , sőt. De még mi felnőttek is tapasztalatokat gyűjtünk. Leghatékonyabban a saját hibájából tanul az ember. Ha nem arról van szó hogy hetente váltogatja"" a szüleit , akkor belefér ennyi tévedés.
2023. szept. 23. 23:44
 17/85 anonim ***** válasza:
75%
Én gyerek alatt minimum azt értem hogy 18 év alatti. És arról a kérdés kifejtésében egy szó sem esett, hogy elhordta mindennek az anyát. Azért hozzákölteni nem kell a sztorihoz.
2023. szept. 23. 23:46
 18/85 anonim ***** válasza:
91%
Hálátlan a gyerek. Oké,hogy jobb körülmények miatt akart költözni,de az eszébe sem jutott soha,hogy az anyjánál azért vannak szerényebb körülmények,mert őt neveli? Ha a gyerekem így hátat fordítana miután rááldoztam a fél életemet,és csak az anyagiak miatt érdekelné az apja,nagyon elgondolkoznék,hogy mit rontottam el a nevelésében.
2023. szept. 24. 00:39
 19/85 anonim ***** válasza:
68%
Jogos anyád viselkedése. Hálátlan gyerek vagy! Amilyen virágot szakítottal, olyat szagolj!
2023. szept. 24. 00:49
 20/85 anonim ***** válasza:
98%
Ha a gyerek átköltözött apához, mert azt hitte ott jobb lesz, akkor nem is szereti az anyját igazán?
2023. szept. 24. 01:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!