Szülők? Rengeteg közös tulajdonság ?
Nekem sajnos még nincs gyerekem de màr egy ideje rajta vagyunk a párommal:)
Én szinte teljesen apámra ütöttem. A szám az ugyan olyan mint az övé, még az arckifejezéseim is, szemem is inkább az övé.
Miután anyáék elváltak anyum mindig azt mondta ne vágjak már olyan pofákat mint apám. Sokan mondták hogy a fogunk az teljesen olyan mert apumnak is baromi egyenes szép fogai vannak.
Viszont sokan azt mondták hogy teljesen úgy nézek ki mint anyum és hogy le sem tagadhatnám meg hogy ugyan az a szemünk.
Személy szerint nem nagyon hasonlítok anyámra talán a szemöldököm meg hogy kicsi nekem is a fülem meg tőle örököltem a nagy ciciket mert apa családjában mindenkinek kicsi volt:'D
Azt nem értem hogy mindenkinek cuki egyenes orra van a családba. Kivéve nekem meg apa részéről nagybátyámnak van egy kis pukli. Amit utálok mert előröl jól néz ki oldalról meg mint valami troll:')
Nekem sincs gyeekem. Én viszont kivül belül édesanyám vagyok le se tagadhatná fia vagyok.
Abba a suliba íratott be ahol korábban dolgozott. Akik anyu idejébe dolgoztak és ismdrték mindenki kérdezte (úgy nem tudták nevem) te nem xy fia vagy? Anyukádat nem xy-nak hívják,? stb
T
Vagy pedig mind a két lábukon ugyanott két ujj összevsn nőve. És sorolhatnám tovább.
Teljesen más a lányom, mint én. Én: szögegyenes szőke hajú, kék szemű, nagyon fehér bőrű, az arcom nem szép egyáltalán, olyan sváb fejem van. Alkatra magas, egyenes, tehát a derék és a csípő között alig van különbség, sosem volt derekam.
Lányom: sötétbarna göndör hosszú hajú, kék szemű, hófehér, nagyon szép lágy arcvonásokkal. Középmagas, szép alakú (vékony derék, nőies alak). Ja, én melles vagyok, ő "segges", sokkal szerencsésebb alkat, mint én.
Mi ketten tesómmal nagyon apánkra hasonlítunk, de az unokatestvérem, anyám testvérének a lánya meg kiköpött a mi anyánk. A legkisebb vonásaiban is rá hasonlít, inkább, mint a saját szüleire.
Tesóm lánya meg egy az egyben az apja. Szerintem tesómra semmiben sem hasonlít, magas, fekete hajú, barna szemű, nem nőies, mint tesóm.
A keresztfiunk meg a férjemre, vagyis az apja testvérére hasonlít. Az arcvonásaik teljesen egyformák, de pl a kezük is nagyon durván hasonlít, meg a nevetésük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!