Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Más családokban is úgy működik...

Más családokban is úgy működik az élet, hogy az anyuka állandóan, szinte a nap minden percében robbanásközeli állapotban van?

Figyelt kérdés

Tehát, ordít azért ha süt a nap, ordít azért ha pók van a falon, ordít ha kedd van stb.

Bármilyen helyzet adódik, tökmindegy hogy mi csak egyféle reakció van, ez az idegbajosság.

Akkor nem ordít, ha alszik kb.

Én pl ez miatt soha nem hívok el baràtokat a suliból, max én megyek ritkán át máshoz.

2023. szept. 20. 08:06
1 2 3 4 5 6
 1/51 anonim ***** válasza:
42%

Lehet, hogy miattad ordít, nem?

Nekem pl eszem ágában sincs egész álló nap veszekedni meg ordítani, de a gyerekem a nyugodt szép beszédet meg sem hallja...

2023. szept. 20. 08:09
 2/51 anonim ***** válasza:
90%
Nem, nem így működik. Anyukádnak mi az alap problémája, ami miatt állandóan feszült?
2023. szept. 20. 08:10
 3/51 A kérdező kommentje:

Nem adok rá okot. Így is inkább, ha tehetem a szobában vagyok, hogy ne történjen semmi. Pontosabban még a semmi se történjen meg.

Kimegy a házból viszonylag "jókedvűen" majd üvöltve jön be. Sokszor az sem derül ki, akkor épp mi a baja.

2023. szept. 20. 08:12
 4/51 A kérdező kommentje:
2 nem tudom. Amióta az eszem tudom ilyen, kiskoromtól fogva.
2023. szept. 20. 08:13
 5/51 anonim ***** válasza:
31%

Ez a tipikus szexhiány meg az alulbecsültség esete.

Mennyit pihen egy nap?

Bármilyen sport vagy szabadidős tevékenységre lenne ideje?

Próbálj problémákat levenni a válláról, és ne továbbiakat generálni, de ehhez higgadt, és előrelátó (tervező) gondolkodás kell, nem csak végrehajtó, hogy "azt csinálom amit mondanak, de mást magamtól kb semmit"

Ha követeli magának a stresszhelyzetet pl: ellenőrző kérdéseket kapsz tőle, akkor inkább nyugtasd meg, hogy minden rendben.

Ha jónak látod, öleld meg.

2023. szept. 20. 08:22
 6/51 anonim ***** válasza:
19%
Menjen el dolgozni. Lehet akkor nem ordítana, ha nem otthon lenne egész nap
2023. szept. 20. 08:30
 7/51 anonim ***** válasza:
55%
Igen, 90%-ban így működnek a családok. Csak nincs önreflexiójuk, így nem látnak rá.
2023. szept. 20. 08:31
 8/51 A kérdező kommentje:

7

Akkor, végülis mindegy.

2023. szept. 20. 08:37
 9/51 anonim ***** válasza:
68%

Már az első kérdésben sikerült a kérdezőt hibáztatni. Elárulom neked egyes, ha a gyereked nem hallja meg a nyugodt beszédet, az a te hibás nevelésed következménye, és nem valami veleszületett tulajdonság.

Kérdező, mi van a többi családtagokkal?

2023. szept. 20. 08:41
 10/51 A kérdező kommentje:

Apa viszonylag csendes, nem kiabál. Nővérem is inkább visszahúzódóbb.

Anya is van, hogy viszonylag jobb passzban van, de bármikor bármitől átvàlt és akkor megint zeng a ház.

Nemrég a hűtő hátuljánàl kifolyt valami víz, na ekkor csak a büdös k. istent hallottuk a nap további részében.

2023. szept. 20. 08:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!