Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Csak szerintem igazságtalan,...

Csak szerintem igazságtalan, amit anyám tett?

Figyelt kérdés
Meghalt nagybátyám, aki a nagymamámat gondozta. Anyám elhozta a mamát a lakásból és beadta egy idősek otthonába. Így mamám lakása el lett adva és abból a másik nagybátyám + anyám kapta meg a pénzt. Én akkor otthon éltem, de volt stabil munkám így már gondolkodtam, hogy elköltözök otthonról. Sajnos olyan durva albérlet árak vannak, hogy egyedül nem láttam értelmét elköltözni és úgy voltam vele, ha szobát bérlek valahol, azzal se vagyok beljebb, hiszen akkor is együtt élek valakivel és így is, csak így anyámnak adok a rezsibe, wc papírt ilyesmit veszek, illetve magamra főzök mosok takarítok ugyanúgy. Na már most ő megörökölte ezt a pénzt és kitalálta, hogy eladja a lakást és egy nagyobbat vesz ezzel a pénzzel, hogy “nekem legyen hova haza menni”. Mondom oké, de nem fogok örökké vele élni, jobban örültem volna, ha esetleg segít mondjuk, hogy egy hitelt fel tudjak venni. Viszont rábeszélt, hogy vegyek egy új ágyat a szobámba, mert az milyen jó lesz nekem. Utána lett egy párkapcsolatom nem sokkal később, akivel összeköltöztünk. Alig tettem ki a lábam a lakásból anyám már beköltözött az én szobámba és egy szoba most ott áll full üresen. A szobámban kb átrendezett mindent, eladta a szekrényemet és kiszórta egy zsákba a még ott hagyott ruháimat, pedig akkor még csak kb 2 hónapja laktam együtt a párommal és mondtam neki, hogy csak apránként szeretném elvinni a cuccaimat. Félévvel később most már arról beszél, hogy ő vesz magának egy kertesházat, engem meg baszogatott a párommal, hogy mikor lesz már neki unokája? És akkor elmagyaráztam neki, hogy hova a francba szüljem meg? A párom egy szobás garzonjába? Ez azóta csípi a szememet. Csak én érzem úgy, hogy ez egy undorító kibaszás velem szemben? Sokszor elgondolkodok, hogy vajon túl reagálom a dolgokat?
2023. szept. 13. 16:08
1 2 3 4 5
 21/46 A kérdező kommentje:
Ezt akartam írni, hogy amíg nem volt itthon nekem kellett mamámhoz bejárni az otthonba. Én töröltem le a szrt a kezéről az öregasszonynak és az jutott eszembe hogy én rohangáljak és segítsek minden erőmmel mikor ő ennyit se volt képes segíteni? Elegem van, hogy tőlem minden el van várva más gyereknek még tényleg minden a segge alá van tolva….
2023. szept. 13. 18:18
 22/46 anonim ***** válasza:
23%
Na, alakul a sztori - legközelebb az derül ki pluszban, hogy Darth Vader az apád?
2023. szept. 13. 18:20
 23/46 A kérdező kommentje:
Orvos is vagy 😂😂 oké gratulálok 👍🏻 akkor kezeld magad légyszíves, kutya se kiváncsi rád
2023. szept. 13. 18:23
 24/46 anonim ***** válasza:
39%

Na most már értem miért akart megszabadulni tőled az anyád. Tegyük meg tétjeinket szerencsétlen pasi mikor dob ki mint macskát nagywczni?

Remélem hamarosan rájön hogy normális nőt is kaphat nem kell beérnie egy ilyen frusztrált, aluliskolázott, egyedül életképtelen mamapiciláynkájával.

2023. szept. 13. 18:37
 25/46 anonim ***** válasza:
71%

Elegem van, hogy tőlem minden el van várva más gyereknek még tényleg minden a segge alá van tolva

lehet más gyerek normális nem csak a markát tartja remegve, és veri magát a földhöz, mert a csúúnya gonosz anyuci nem dobja meg pár millióval csak mert méltóztatott megszületni.

2023. szept. 13. 18:39
 26/46 A kérdező kommentje:
Ennyire ne legyél már frusztrált hogy te senkinek se kellesz :D kedves Lőrincz úr. Számolgasd otthon a fizudat aztán legyél vele boldog te szerencsétlen marha. A bruttó 800.000-al 😂😂😂
2023. szept. 13. 18:51
 27/46 A kérdező kommentje:
Szeretnéd, hogy kirakjon de nem fog 😂 ez a legszebb az egészben. Én boldog vagyok vele, te meg számolgathatod az “orvos” fizetésedet ami nem is létezik. Mert ugye az a legfontosabb. Ettől aztán hú, de megaszontad, hú de fontos ember lettél… ja nem. Senkinek nem vagy fontos. A magad fajta emberek ezt sose fogják megérteni. Majd öregkorotakra nézegethetitek otthon a tv-t meg magatokat a tükörben. De nekem ha lesz gyerekem mindig segíteni fogom, amíg csak tudom. Ti meg legyetek csak egyedül, az való nektek.
2023. szept. 13. 19:10
 28/46 anonim ***** válasza:
78%

Csak te látod annak.

Én meg azt látom, hogy a bőrt is le húznàd anyádról..

Tipikus mai hozzá állás.. mert bezzeg a szülő nem vesz házat, nem segíti pénzzel a felnőtt gyerekét..mert mert mert. Mikor jön már a felismerés nektek, hogy a szülő nem automata, nem bank, és ő is élne miután fel nevelt?

Anyád örökölt és rohadtul nem kell neki rád fordítania semmit belőle.

Nem az utcára dobta a ruháid hanem zsákba tette.. kellett volna esetleg évekig szekrénybe tárolni?

2023. szept. 13. 19:13
 29/46 anonim ***** válasza:
75%
Ahogy a családodról beszélsz bicska nyitogató.Anyád helyében elfelejtenélek.
2023. szept. 13. 19:23
 30/46 anonim ***** válasza:
39%
Hát tudod, jól tette anyád, hogy inkább befekteti magának a pénzt öregkorára, mielőtt arra kényszerül, hogy őt is egyöregasszonynak nevezed. Nem volt otthon. Talán ő nem mehet sehova?
2023. szept. 13. 20:08
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!