Csak szerintem igazságtalan, amit anyám tett?
Na most már értem miért akart megszabadulni tőled az anyád. Tegyük meg tétjeinket szerencsétlen pasi mikor dob ki mint macskát nagywczni?
Remélem hamarosan rájön hogy normális nőt is kaphat nem kell beérnie egy ilyen frusztrált, aluliskolázott, egyedül életképtelen mamapiciláynkájával.
Elegem van, hogy tőlem minden el van várva más gyereknek még tényleg minden a segge alá van tolva
lehet más gyerek normális nem csak a markát tartja remegve, és veri magát a földhöz, mert a csúúnya gonosz anyuci nem dobja meg pár millióval csak mert méltóztatott megszületni.
Csak te látod annak.
Én meg azt látom, hogy a bőrt is le húznàd anyádról..
Tipikus mai hozzá állás.. mert bezzeg a szülő nem vesz házat, nem segíti pénzzel a felnőtt gyerekét..mert mert mert. Mikor jön már a felismerés nektek, hogy a szülő nem automata, nem bank, és ő is élne miután fel nevelt?
Anyád örökölt és rohadtul nem kell neki rád fordítania semmit belőle.
Nem az utcára dobta a ruháid hanem zsákba tette.. kellett volna esetleg évekig szekrénybe tárolni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!