Alkoholista szülők gyerekei, hogy alakult az életetek?
Kíváncsi lennék, hogy azok az emberek, akik agresszív, nárcisztikus alkoholista szülővel/szülőkkel nőttek fel, hogyan dolgozták fel a traumáikat, hogyan tudtak kitörni, továbblépni és nem saját magukat hibáztatni, nem érezni bűntudatot? Hogyan alakult az életük azok után, amin keresztülmentek?
Sajnos személyesen érint a kérdés, mivel apám súlyosan agresszív alkoholista, emberként nem tekint ránk, és jelenleg nagyon úgy érzem, hogy semmi kiút nincs innen. Az utolsó előtti kérdést azért tettem fel, mert amikor már elegem van belőle, mert addig ordibál, szid, mocskol, akkor visszaordítok neki, csúnyán. Mert már nem bírom idegekkel. Ezután pedig mindig jön a bűntudat, hogy mi van, ha. Nem tudom legyűrni ezt, teljesen tanácstalan vagyok. Kíváncsi lennék, a hozzam hasonló helyzetben lévők történetére, valami vigaszként.
Előre is köszönöm a válaszokat, nyugodtan fejtsétek ki kérlek hosszan.
Édes istenem...Kedves utolsó.Én is kifejtettem bővebben fentebb.Itt is volt minden is.De a tiédet olvasva összeszorult a szívem!
És tudom,hogy ilyenkor a szavaknak nincs varázsererejük,de annyira sajnálom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!