Miért kell emiatt ellenkezni a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég jöttem össze barátommal (én 22/L vagyok, ő 28/F). Van egy 11 éves lánya, aki vele él, az előző kapcsolatáról nem is akar nagyon beszélni. Szüleim szerint az ilyen titkolózós emberekkel nem is működhet egy kapcsolat, ráadásul akármelyik lányt megkaphatja, és ezért sem bízhatok benne, ki tudja, mikor talál mást.2023. szept. 2. 10:29
31/34 LuckyLevi válasza:
Igazából tök mindegy mi történt a kislány anyjával. Ha a srác komolyan gondolja a kapcsolatot, akkor egy ilyen dolgot nem titkolhat.
Ennyi infóból nem evidens, hogy mennyire felelősségteljes apa. Én legalábbis szkeptikus vagyok. 17 évesen, nem hiszem, hogy Ő viselte a gyerek gondját. Inkább a szülei. Aztán kérdés, hogy most vajon ki neveli a kislányt. Lehet, hogy még mindig inkább a szülők. A srác pedig csak előadja az apukát, aki mindent megtesz a lányáért. Ezzel szimpátiát kiváltva a kerdezőből. Persze lehet, hogy tényleg odateszi magát, mint szülő és az tényleg nem semmi. Viszont a titkolózás még mindig nem kóser.
32/34 Darius- válasza:
Nagykorú vagy már, nem kell engedélyt kérj tőlük, tanácsot adhatnak. Ne fogadd meg, sok nem felszínes nő vonzódik olyan férfihoz, aki egyedül nevel gyermeket. Ezt én magamon tapasztalom, úgyhogy írhat a többi amit akar.
33/34 anonim válasza:
Akkor még 11 éve valóban 14 éves kor volt a belegyezési korhatár.
34/34 LuckyLevi válasza:
#32 És, ha Te vonzódsz a férfiakhoz, akik egyedül nevelik a gyereküket, akkor a kérdezőnek is együtt kell lennie egy ilyen sráccal? Elég érdekes érvelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!