Apámmal hogyan lehetne jobb a kapcsolatunk?
17 éves vagyok, és apámmal nem igazán jó a kapcsolatunk.
Nagyon lekezelő, flegma, agresszív.
Nem mutst ki érzelmet felém sem.
Havi 1-2 alkalommla megpróbálom megölelni őt, de ő csak tovább nyomkodja a telefonját, és semmit nem reagál. Sokszor bánt szavakkal, sokszor levesz olyanokért, amivek nem tudok mit kezdeni.
Pl hogy megszületettem.
Nem önsajnáltatásra akarom kihegyezni a dolgot, de nem hajlandó kommunikálni se velem
Ha valamit kérdezek, amire nincs kedve válaszolni akkor csak annyit mind: Hagyjál már a f@$zságaiddal!
Pedig csak felőle érdeklődtem. Milyen volt eh meg az a gyerekkorában, segítene-e kikérdezni a tanagyagot, esetleg tanulni.
Nagyon rosszul esik, hogy van apám, de egy idegen lényegében.
Közös programokra se tudom elvinni, sehova nincs kedve jönni.
0-24 otthon van...
Szeretnék nyitni felé, de annyira nem engedni...
Apád azt tudja továbbadni, amennyit ő is kapott a szüleitől. Ez nem menti fel őt ez alól - ő is dolgozhatott volna az elakadásain -, de valamiért nem akart vagy nem tudott.
Ez tényleg nem rólad szól. Próbáld meg elfogadni, és ha beszólogat, mindenképpen juttasd a tudomására, hogy ez neked bántó/sértő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!