Miért kell emiatt ellenkezni a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
Nem olyan rég jöttem össze barátommal (én 22/L vagyok, ő 28/F). Van egy 11 éves lánya, aki vele él, az előző kapcsolatáról nem is akar nagyon beszélni. Szüleim szerint az ilyen titkolózós emberekkel nem is működhet egy kapcsolat, ráadásul akármelyik lányt megkaphatja, és ezért sem bízhatok benne, ki tudja, mikor talál mást.2023. szept. 2. 10:29
11/34 LuckyLevi válasza:
17 évesen született egy gyereke. Vajon az anyuka hány éves volt? Van egy olyan érzésem, hogy büntetőjogi kategória, ezért nem beszél róla. Szüleid ellenzik, hogy 22 évesen más gyerekét neveld és, hogy összejöjj valakivel, aki nem őszinte veled. Miért? Gondolom, mert a szüleid és szeretnek és a javadat akarják.
12/34 anonim válasza:
11, ha büntetőjogi kategória lenne, nem lenne nála a gyerek.
13/34 LuckyLevi válasza:
#12 17 évesen lefeküdt egy 14 év alattival, akkor nem lehet 28 évesen nála a gyerek? Ezt elmagyaráznád? Nem vagyok jogász.
14/34 anonim válasza:
Nem kaphatja meg bármelyik lányt, csak a hülyéket.
15/34 anonim válasza:
#9: Te ennyire követed, hogy itt ki, név szerint mit szokott írni?
16/34 anonim válasza:
#11-13 Egy 17 és egy 12-14 éves kapcsolata nem büntetőjogi kategória (sajnos). A 12-es pedig szerintem arra utal, hogy aki szexuális erőszakot/visszaélést követ el, annak nem valószínű, hogy odaítélnének egy gyereket a gyermekelhelyezés során.
17/34 anonim válasza:
Miért kaphatna meg bárkit? Kellene a fenének egy utánfutós pali. 11 éves hiszterikaval, aki csak tönkretenne mindent. Menekulj.
18/34 LuckyLevi válasza:
#16 Én azt hittem, hogy 14 év a beleegyezési korhatár. Tehát az alatt bűncselekménynek számít.
19/34 anonim válasza:
#11 Az anya nem feltétlenül volt kiskorú, lehetett vele egykorú vagy akár idősebb is. Inkább az a szokatlan, hogy vele él a gyerek.
20/34 LuckyLevi válasza:
#19 Nem állítom, hogy kiskorú volt, csak van egy ilyen gyanúm. Általában a lányok szoktak fiatalabbak lenni és ezzel lehetne magyarázni, hogy miért a fiúnál van a gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!