Anyu idos. Rengeteg rosszat tett nekem eletemben. Nem akar jobb kapcsolatot velem. Hogyan oldjam fel a lelkem es elhinnem, jogom van befejezni a kapcsolatunkat?
Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 23:01
1/20 anonim válasza:
Szerintem az a legjobb ha elmész pszcihológushoz és kiöntöd neki a lelked. Nem tudom miket tett, de ha te úgy érzed nem volt jó hozzád jogodban áll teljesen megszakítani vele a kapcsolatot. Mindegy, hogy kiről van szó.
2/20 A kérdező kommentje:
Voltam mar pszichologusnal. Azt mondta, mindent nekem kell eldontenem. Semmilyen mas segitseget, iranymutatast nem kaptam.
2022. dec. 16. 23:28
3/20 anonim válasza:
Nem is adhat. Ő nem dönthet helyetted, hanem rá kell vezessen a döntésre.
4/20 anonim válasza:
Na, nem fog tetszeni, és megértelek. Olyan ember lehetsz, aki szeret szenvedni. Itt jön a tiltakozás. Pedig de, megszoktad, az a komfortos. Most szenvedsz attól, ahogy bánik veled. Ha megszakítod a kapcsolatot, attól szenvedsz. Ha majd meghal és kapcsolatban voltatok, attól szenvedsz, hogy miért nem akart változtatni. Ha nem tartod, vádolni fogod magad, lehettél volna türelmesebb. Vagy valóban dönthetsz másképp.
5/20 anonim válasza:
Mondjuk lehet késöbb megbánod ha nem beszélsz vele.
6/20 anonim válasza:
5, 50% rá az esély. Vagy belebolondul, hogy akárhogy körbenyalja, akkor is kapcaként kezeli. Még 10-20 évig.
7/20 anonim válasza:
Elhiszed te azt! Csak ki tudja, miféle bosszútól rettegve nem mered meglépni. Jó lenne, ha végre magadat is szeretnéd egy kicsit, nem a másnak való megfelelési vágy működtetne!
8/20 anonim válasza:
"Nem akar jobb kapcsolatot velem."
Mi még a kérdés, mi nem érthető még mindig?
9/20 anonim válasza:
Tényleg neked kell döntened. Viszont ha úgy érzed ez a pszichológus nem tudott neked iránymutatást adni vagy segíteni más perspektívában látni a dolgokat akkor én a helyedben keresnék egy másik pszichológust.
10/20 A kérdező kommentje:
4-es: nem vagy jo emberismero es feltetelezesekben gondolkodsz, kerdesek helyett.
8-as: o nem idegen. O megiscsak az anyam, beteg es ezert nem olyan konnyu.
2022. dec. 17. 02:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!