Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyu idos. Rengeteg rosszat...

Anyu idos. Rengeteg rosszat tett nekem eletemben. Nem akar jobb kapcsolatot velem. Hogyan oldjam fel a lelkem es elhinnem, jogom van befejezni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
2022. dec. 16. 23:01
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%

8-as, akkor minek írsz ki kérdést?

Maradsz a meleg dagonyában. Egészségedre.

amúgy az ilyen nem anya, csak szólok

nekem mindegy, hidd el

2022. dec. 17. 03:18
 12/20 anonim ***** válasza:
20%
mármint 8-as vagyok, na
2022. dec. 17. 03:18
 13/20 anonim ***** válasza:
35%
10, a feltételezésem telibe talált. Kérdéseim nincsenek, a választ megkaptam.
2022. dec. 17. 05:57
 14/20 anonim ***** válasza:
80%
Készülj fel rá, hogy ennél rosszabb is lehet. Ha demens lesz és szid miközben te ápolod.
2022. dec. 17. 07:37
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Egyszerűen be kell látnod, hogy lemondhatsz róla.

Vagy gondold át, mennyit nyerhetsz azzal, ha tovább lépsz.

2022. dec. 17. 07:48
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Azokra szorítkozzona segítséged, amikben nem szükséges a hosszú személyes kapcsolat.

Pl. elintézed neki a házi ápolást (állami), ha szükséges, beleadsz az árába, ha nem szükséges, akkor az ő nyugdíjából rendezel mindent. Szervezés, gazdálkodás. Ha van saját lakása, stb., azt a vagyont is kezelheted, átstrukturálhatod úgy, hogy a mostani szükségleteit szolgálja, és még mindig nem te leszel, aki felügyeli, ellátja. Te csak szervezel.

2022. dec. 17. 07:50
 17/20 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, ne szerencsétlenkedj már, komolyan. Egyszerűen ne keresd többé, tiltsd mindenhonnan és kész, csak meg kell lépni.

Az én anyám is rossz szülő volt, nem is akart jobb kapcsolatot, nem mondom, hogy egyik napról a másikra napra ment megszakítani a kapcsolatot, mert kellett nekem is pár év hozzá, főleg mert mindenki sulykolta, hogy de az anyám, de életem legfelszabadítóbb élménye volt, mikor kitöröltem mindenhonnan.

Ha a te anyád idős, akkor már túl régóta tolod ezt a dolgot. Nem nekünk kell itt feloldozást adni, nem is kell feloldozás, ezt csak te hiszed. Nincs ilyen, hogy "ő mégis az anyám". Ez kevés a kapcsolathoz.

2022. dec. 17. 07:57
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnálom kérdező. A pszichológus segít csak.

Itt nem lesz megúszós, pontokba szedett megoldás a gyakorizóktól.

A pszichológust nem ad tanacsot, a kérdéseivel vezet rá a megoldókulcsodra. Gondolom oda is úgy mentél, hogy ha nem mondja meg mit csinálj, akkor nem mész többet. Évek kellenek hozzá, hogy a rossz mintákat lebontsd. És akkor lesz megoldás. De te ne szenvedsz még eléggé, csak szenvelegsz. Így nem lesz megoldás. Mert nem tartasz ott, hogy megoldd.

2022. dec. 17. 08:34
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Majd ha nem gyártasz mentségeket annak akiről több mint 50 éve tudod(!), hogy nem szeret téged, akkor tudsz lépni is. Addig meg jó ez így, hisz eddig is jó volt.
2022. dec. 17. 10:04
 20/20 anonim ***** válasza:
26%
#18 itt max anyukának kéne pszichológus
2022. dec. 17. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!