Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért kell emiatt ellenkezni...

Miért kell emiatt ellenkezni a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés
Nem olyan rég jöttem össze barátommal (én 22/L vagyok, ő 28/F). Van egy 11 éves lánya, aki vele él, az előző kapcsolatáról nem is akar nagyon beszélni. Szüleim szerint az ilyen titkolózós emberekkel nem is működhet egy kapcsolat, ráadásul akármelyik lányt megkaphatja, és ezért sem bízhatok benne, ki tudja, mikor talál mást.
2023. szept. 2. 10:29
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
32%
Hadd ellenezzék. Semmi közük hozzá. Ha neked jó, mardj vele. Sok boldogságot!
2023. szept. 2. 13:30
 22/34 anonim ***** válasza:
73%

Ez meg egyutt van a lanya anyjaval.

En sem orulnek egy ilyen kapcsolatnak. Hallgass a szuleidre! Boven talalhatsz meg pasit, hatter nelkul. ;-)

2023. szept. 2. 13:33
 23/34 anonim ***** válasza:
40%

#18 A beleegyezési korhatár annyi, de az nem azt jelenti, hogy alatta minden bűncselekménynek számít:

[link]

2023. szept. 2. 13:38
 24/34 anonim ***** válasza:
79%

Persze, bármelyik lányt megkaphatja, ennyi idösen egy majdnem kamasz, veleélő gyerekkel 🤣🤣🤣🤣 A francokat, örülhet, ha talál valaki kapcsolatra, aki ezt vállalja.

Ahogy írták, fiatal vagy még nem ismered az embereket és az életet, nincs tapasztalatod. 50 évesen te is totál máshogy látnád az egészet.

2023. szept. 2. 13:39
 25/34 LuckyLevi ***** válasza:
4%
#23 Kösz, nem Én pontoztalak le.
2023. szept. 2. 13:46
 26/34 anonim ***** válasza:
38%

Talán azért nem akar beszélni róla, mert általában súlyos oka van annak, ha a gyereket a férfi neveli, főleg ha 17 éves volt, amikor született. Ennyi infó alapján ne tőlünk, idegenektől várj tanácsot. A korkülönbség nem nagyon vészes, ha kb. egy irányba tart az életetek. A kérdés ettől eltekintve milyen ember, hogy jöttök ki, jól érzed-e magad vele stb. Ha még csak az elején tartotok, akkor miért ne maradnál vele, ha működnek a dolgaitok? Majd ha hosszabban együtt lesztek, akkor azt tisztázni kell, hogy hosszú távon ő pl. akar-e további gyerekeket, mert ha nem, akkor ne pazarolj rá éveket, hátha meggondolja magát (volt már olyan is a világtörténelemben, de ha nem, akkor ott fogsz állni 28-30 évesen és úgy érzed éveket loptak el tőled).

A szüleid a korkülönbség és a gyerek miatt aggódnak, némiképp jogosan. Azt mondjuk én sem értem, hogy mi az, hogy minden lányt megkaphat, ezért majd téged is dobni fog? Egy kiskamasz gyerekkel kb. Brad Pittnek és nagyon jómódúnak kell lenni, hogy kapkodjanak után a nők. :)

2023. szept. 2. 13:49
 27/34 anonim ***** válasza:
80%
Azok, akik azt írják, hogy a férfi felelőtlen, hogy 11 éves lánya van, aki vele él, azok egy pillanatra gondolkodjanak el, hogy mi lehet nagyobb felelősségvállalás, mint hogy a 17 évesen született lányát egyedül neveli, miközben a lány anyja meg lelépett...
2023. szept. 2. 14:29
 28/34 anonim ***** válasza:
63%
Nem felelőtlen. Pont hogy felelős. Felelősséget vállalt egy olyan botlásáért, amiért most itt sokan elítélik. Nem tudjuk az előéletét, nem ismerjük a srácot. Lehet, hogy az anyuka elhunyt, és ezért nem tud róla beszélni. Ez csak egy példa. Nem lepasszolta a nagyszülőknek, vagy örökbe adta, hanem felnevelte. Ettől függetlenül én sem szeretnék olyan párt, akinek már gyereke van. De lehet, hogy pont egy olyan fog megfogni. Minden nőt megkaphat? Jól néz ki, sok pénze van, értelmes, normális. És van egy gyerekre. Akit ő nevel. Nem tudjuk, milyen családba nőtt fel. Lehet 17 évesen még verték, megunta, felcsattant, elszökött otthonról, berúgott és részegen felcsinált valakit. Egy biztos, a gyerek lesz az első. Te csak utána. De nem lehet rossz ember, ha a 11 éves lányát neveli.
2023. szept. 2. 15:52
 29/34 anonim ***** válasza:
77%
Honnan tudni, hogy a kiscsaj anyja lelépett?
2023. szept. 2. 16:11
 30/34 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom hogy nem ad amgáról hírt.
2023. szept. 2. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!