Ha valamelyik pasival szakítok azok elkezdenek engem szidni és hazudgálni rólam, lejáratni. A szüleim miért melléjük állnak?
Annyira általános az amikor egy "sebzett férfi" elkezdi az exét lehordani mindennek. Ennek a pszicholigiája az hogy igy enyhítenek a fájdalmukon, mert próbálják a veszteséget lekicsinyíteni magukban hogy kevésbé fájjon.
Meg nem egy bunkó is van pl.neten is ha nem akarsz vele ismerkedni akkor dühből minden trágárságot ráordít a másikra.
Viszont a szüleim miért ilyen szemetek hogy ezek pártját fogják?
Mások szülei viszont mindig a saját gyereküket védik akkor is ha az egy bünöző is vagy bármi.
Nem bántalmazók. Csak nekem néha nem tetszik ez az. És lépek.
Egyikkel pl az volt a bajom hogy valahogy nyeregben ülve érzi magát(olyanokat is mondott hogy szerinte ő jobb pasiban mint én nöben és szerinte ő hamarabb "elkelne") es ez rányomta a kapcsolatunkra a bélyegét.
Viszont végig korrekt egyenes becsületes ember volt akivel ezeket leszámítva(hogy kisebbségi komplexusos, én csak csúnyább meg butább lehettem mint ő, más nem is)harmonikusan lehetett együtt élni. De miután megkérte a kezem, valahogy rámjött az, hogy egyenrangú akarok lenni. Amikor másik helyen többet kerestem mint ő nem velem örült, hanem irígy féltékeny lett. Amikor vki megdicsért rászólt a másikra minden esetben, hogy nem is jól látja.
Meg nem sminkelhetek nem hordhatok szoknyát.
Kézkérés után viszont úgy döntöttem, én ezt a hierarchiát nem vállalom be egy életre.
Igenis jó nönek tartom magam nem vagyok buta, a munkahelyen is elfogadnak, kiálltam magamért.
Akkor kezdődtek a veszekedések.
Egyszerüen nem lehettem egyenrangú. Neki az nem tetszett.
A pasik akiket bevonzok valójában nem szaralakok vagy bántalmazók, hanem lehet nekik se olyan szüleik voltak, akiktöl megtanulhatták volna, mi az igazán szeretni a másikat.
Szeretnek ök, ahogy ők tudnak szeretni. A maguk módján.
És nem is tudják hogy de nem jól szeretnek. Nem tudnak úgy. Akit szeretünk, az nem tönkremegy mellettünk, hanem boldog és mosolyog.
Sajnálom.
Eljegyzés bontásnál elsírta magát.
Én meg 4 évig sírtam belül de az meg nem számít senkinek semmit.
Csak amikor a férfi sír.
Aki korrekt becsületes volt, tiszta szándékkal eljegyzett.
(Azert jegyzett el hogy a környezetnek igazolja magát, ő a sztár, és nem azért, hogy nekem bizonyítson, hogy valóban szeretne)
Én szép lassan elsorvadtam mellette, tele sérelmekkel fájdalmakkal. És akkor kiléptem. Mert nem lehettem egyenrangú hanem mindig csak az aki szerinte a csúnyább és a butább nála.
De most nem írom le a többit is.
De a bántalmazókra is ha kitèrünk, agok is szereznek csak épp a maguk módján. az meg olyan hogy ott is csak tönkremegy a másik.
Mint amkkor hazaviszel egy letépett virágot mert olyan szép olyan öröm. De az "meghal" csak a kezeidben:(
A szüleidel, érted, aranyoska... Na, fontos válaszok jönnek, öröm olvasgatni...
Inkább legyen a közönség számára sok, mint, hogy megfelelj az elvárásoknak halál boldogtalanul.
55, joguk van hozzá, ők ennyit tudnak. Neked meg jogod van mosolyogni rajtuk.
Azért üsd be a google-ba, hogy bántalmazó párkapcsolat. Úgy látom, meg fogsz lepődni. Egy a lényeg, amitől sorvadsz, az bántalmazás. Ha pedig ki mersz lépni, óriási erő.
A bántalmazás nekem a szándékosságnál kezdődik es nem a kisebbségi komplexusnál.
Lásd pl anya.
Az exeimre nem haeagszom. Olyanok amilyenek tudnak lenni,a szándékuk nem az ártalom csak ők így tudnak müködni. De alapvetően a szándék jó.
Meg nem is téma mivel nem érint, mivel kiszállok ha bajom van.
Nem is a pasik miatt a kérdés. Azok nekem tisztasor.
Kérdező, nem minden szülő áll a gyereke mellé olyan helyzetben, amikor nem ad neki igazat valamiben, de ettől még szereti. Amikor pl az én felnőtt gyerekem nagy hülyeséget csinál, nem szoktam a buksiját megsimogatni érte és bizony ha kritika éri a viselkedése miatt, nem mondom azt, hogy nincs benne igazság. Szeretem, de nem dugom homokba a fejem pusztán azért, mert a gyerekem.
Szerintem az lehet a szüleid fejében, hogy Te felelőtlenül, érzéketlenül viselkedtél, amikor kirúgtad azt a szegény embert, pedig hát még sírt is utánad, annyira szeretett, akkor csak Te lehetsz a hibás a történtekért...
Amit viszont leírtál a 4 éves kapcsolatodról, az tankönyvbe illő, milyen egy bántalmazó kapcsolat, milyen az élet egy nárcisztikus férfival. A kampány időszakban az ilyen férfi teper, majd megpróbálja letörni az önbizalmadat (ő kelendőbb, mint Te), majd elkezd birtokolni, irányítgatni, elszigetelni (ne sminkelj, ne hord szoknyát, ne keress többet, ne legyél okos, senki ne nézzen rád, ne dícsérjen és ne állj szóba senkivel, csak vele). Kifelé megjátsza a szerelmes jófiút, befelé viszont önző, zsarnok, de ezt olyan ügyesen szeretetnek, szerelemnek álcázza, hogy még Te is megetted, hiszen azt írod, szeretett ő Téged, meg korrekt, becsületes volt, aki tiszta szándékkal eljegyezett ?????!!!!!
Te nem érzed, mennyire ellentétes a valódi szeretet attól, amit kaptál ettől a férfitól 4 évig? Ha Te magad nem ismered fel, mi a valódi szeretet és az mennyire nem az, amiben éltél, ha Téged is ennyire meg tudott téveszteni, akkor miért csodálkozol, hogy a szüleid is megtévesztette ez a férfi?
A Te csodálatos exed egy igazi manipulatív díszpéldány, aki hordozza a nárcisztikus férfi minden tulajdonságát, hiszen az is törvényszerű, hogy az ilyen férfi végképp nem viselik el, amikor kidobják őket. Ilyenkor jön a zaklatás, drámázás, befeketítés az ismerősöknél, igyekeznek ellened fordítani a környezeteded, hiszen az elfogadhatatlan számukra, hogy elhagyja őket a "tulajdonuk". Rosszabb esetben még a bűncselekménytől, fizikai bántalmazástól sem riadnak vissza.
Nagy valószínűséggel Te ezt a birtokló típust vonzod, ezért futnak zátonyra a kapcsolataid. Szerencsére ösztönösen azért érzed, valami nem jó így, viszont a szüleid, mivel Ők sem látják tisztán ennek a pszichológiáját, őket is sikeresen manipulálják ezek a férfiak, ezért Téged tartanak hibásnak a szakításokért.
Az a probléma, hogy képes voltál 4 évig tűrni, pedig az első olyan mondat után ki kellett volna tenni a szűrét, amikor főléd helyezte magát az exed, viszont mivel ezt nem tetted meg, sőt még most is véded valamilyen szinten, ezzel a szüleidet is összezavarod.
Nem ártana egy ki szünetet tartanod most a párkeresésben és inkább valamilyen önfejlesztő, önismereti tanfolyamon részt venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!