Ha valamelyik pasival szakítok azok elkezdenek engem szidni és hazudgálni rólam, lejáratni. A szüleim miért melléjük állnak?
Annyira általános az amikor egy "sebzett férfi" elkezdi az exét lehordani mindennek. Ennek a pszicholigiája az hogy igy enyhítenek a fájdalmukon, mert próbálják a veszteséget lekicsinyíteni magukban hogy kevésbé fájjon.
Meg nem egy bunkó is van pl.neten is ha nem akarsz vele ismerkedni akkor dühből minden trágárságot ráordít a másikra.
Viszont a szüleim miért ilyen szemetek hogy ezek pártját fogják?
Mások szülei viszont mindig a saját gyereküket védik akkor is ha az egy bünöző is vagy bármi.
Nem vagyok a kislányod. Nem szembesítés.
A kerdésben vilagosan leírtam
Ezek azt akarnák hogy legyek csendben olyannal aki pl.megcsalt?
Engem kisanyám tudod mi erdekel csak.
Hogy ha letiltom az anyámat aki majd az esküvőmre se lesz meghívva és az unokáit se fogja latni soha, megértsem csak annyit hogy mentális zavart komplexusos bolknd volt szegény, vagy aljas aki a saját gyerekének akar rosszat es a saját gyerekét döngöli a földbe.
Van ami mentségère szolgál, nem tehet róla, klímax vagy bármi, vagy nincs mentsége.
Aki szemét emberek mellé áll azok maguk is azok.
Ez az én törvényem.
"Ez az én törvényem."
Nézd már Jóska! A sok hülye szembejön az autópályán!
Dehogy. A pasik mindig ilyen picsogósak. Írtam a netes elutasítasokat is. Ennek ismerem a pszichologiáját Józsi:D
Ha vki megcsal vkit és ki van dobva, még ő van megsértődve és persze a másik van elhordva.
Aztán vannak akik melléjük is állnak és a nőt (a sértettet)alázzák szintén. Merthát ők se jobbak.
De hogy szülők is?
Az már átmegy az undorító kategóriába.
Na megint áldozathibaztatás. Nem lehet erről leakadni és a szúlökröl beszélni??
Akik a saját gyerekuket tamadják?
Nem a gyerekről van szó! A szülőröl.
Egyszerüen nem megy egy szinttel magasabb szinten beszélgetni?leragadtunk annál higy a gyerek kizárolag sz.r lehet vétkes hibás buta liba?
Nekem amugy ha csak egy ilyen van is, akkor is érdekel miert a másik mellé állnak a saját szüleim.
Nem érdekel hogy 100 pasi vagy 1 pasi esete e.
Van nincs aki képes a szülői inkompetenciárol érvelni?
Nem látnak semmit.
Nem.látják higy otthon mit tettek velem. Nem látják hogy mennyit szenvedtem a kapcsolatban.
Azt látják higy egy férfi sír és játsza az áldozatot!
De ez mellett mégcsak nem is érdekli öket az hogy a lányuk szenved a kapcsolatban és nem akarja!
Az erdekli öket hogy a pasi sír!
Aki nem kicsit amugy meg is érdemli.
Undorítónak tartom ahogy azt is ami itt megy hogy ilyen ferfiakat pártolnak én engem aki kidobja az ilyeneket akarnak elhordani.
de ez a gyk.
Engem a szuleim érdekelnek.
Es csak azert hogy tudjam miért nincs anyám. Ha letiltom.
Bolond vagy egy aljadék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!