Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha valamelyik pasival szakítok...

Ha valamelyik pasival szakítok azok elkezdenek engem szidni és hazudgálni rólam, lejáratni. A szüleim miért melléjük állnak?

Figyelt kérdés

Annyira általános az amikor egy "sebzett férfi" elkezdi az exét lehordani mindennek. Ennek a pszicholigiája az hogy igy enyhítenek a fájdalmukon, mert próbálják a veszteséget lekicsinyíteni magukban hogy kevésbé fájjon.

Meg nem egy bunkó is van pl.neten is ha nem akarsz vele ismerkedni akkor dühből minden trágárságot ráordít a másikra.

Viszont a szüleim miért ilyen szemetek hogy ezek pártját fogják?

Mások szülei viszont mindig a saját gyereküket védik akkor is ha az egy bünöző is vagy bármi.

#szülő a gyereke ellen
2023. aug. 31. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:
82%
Nem szeretnek téged bébi. Ez van. Van ilyen, hogy a saját gyerekét nem szereti sem az apja, sem az anyja.
2023. aug. 31. 19:19
 42/63 A kérdező kommentje:

Te vagy a bébi. Egy besz.rt gyerek.

Köszi. Akkor csak ennyiről szól hogy nem szeretik emberek a saját gyereküket se. Azoknak meg az a pszichologiája hogy öket se szerette senki.

Akkor én miert nem lettem ugyanilyen sz.rember?

Én miért védeném az utolsó csepp erömből is a gyerekem? Én miert nem lettem ilyen érzéketlen hogy majd a saját gyerekembe rúgjak bele?

2023. aug. 31. 19:23
 43/63 anonim ***** válasza:
70%
Az írásaid alapján nagyon max 16 évesnek gondolnálak, de abból is a kis ringyo, idétlen libának. Annyira dobalozol az exeim szoval, hogy elkeotelni se tudom hány faszival kavartal már. Valószínűleg a szüleid unják már higy éretlen vagy és komolytalan ezért jobban hisznek már kb bárki masnak.
2023. aug. 31. 19:36
 44/63 anonim ***** válasza:
25%

Akkor majd én mondom. Mert gyávák mint a f.s. Az ilyen alakoknak nem lenne joga gyereket csinálni, mert alkalmatlanok arra, hogy megvédjék. Egyetlen ember van a földön akinek mernek pattogni, a saját gyerekük. Mert valahol nekik is érezniük "kell" az erőt, a hatalmat. Inkább maguknak is lehazudják az eget, eldöntik, hogy minden idegen jó ember, aki téged sosem bántana ok nélkül. Ebből levezetik maguknak, nem is csoda, ha bántottak téged, hiszen elviselhetetlen vagy. Még azt is hozzá tudják tenni, hogy már gyerekkorodban is nagy szád volt. Mindezt azért mert mondjuk kamaszkorod körül próbáltál velük ellenkezni.

Azt is tökéletesen látod, egyáltalán nem törvényszerű, hogy ugyanilyen szülő leszel, te majd valódi szülőként szereted és véded a gyereked, már most látszik.

Ők amúgy kifelé milyenek? Mindenki csicskái, otthon meg dohognak, hogy a Jóska csak akkor jön ha kell neki valami?

Ez csak az egyik lehetséges verzió, írd, ha nálatok nem így van.

Ami viszont nagyon fontos, magad írod, hogy elmondod a seggfejeknek (mikor még nem tudod, hogy azok), hogy nincs mögötted védelem. Tilos! Soha ne add ki magad a rózsaszín korszakban. Saját magadat szolgáltatod ki. Az ilyen dolgokat elég ha csak akkor meséled mikor százféle helyzetben rájössz, hogy tényleg rendes emberrel álltál össze.

2023. aug. 31. 19:55
 45/63 A kérdező kommentje:

Köszi az elgondolkodtató választ és tanácsot is.

Azt hittem már nem lesz senki.

Valami baj lehet itt is sokakkal

2023. aug. 31. 20:10
 46/63 anonim ***** válasza:
74%

45, az nem baj, hogy szerencsések. :)

Tudod, sokan vannak úgy, hogy ha fogalmam nincs, legalább véleményem legyen. Had örüljenek, drukkolj nekik nevetve. És vigyázz jobban magadra, az érzéseidben pedig soha ne kételkedj. Jól érzed, kötelességük lenne támaszodnak lenni.

Még azt is elmondom, pont ilyen szülők keze alól kikerülve lettem olyan anya amilyen te készülsz lenni. Vagyis a nyereség majd a gyerekeidé lesz. :)

2023. aug. 31. 20:17
 47/63 anonim ***** válasza:
70%

Ha minden exed rosszat mondott rólad és a szüleid mindegyikkel egyetértettek, akkor valószínűleg nekik van igazuk, nem neked. Olyan nincs, hogy te vagy az egyetlen normális és rajtad kívül mindenki hülye. Ez fordítva szokott lenni...

El kellene gondolkodnod róla, hogy miket mondtak, mert valamennyi igazságtartalma biztos, hogy van. Talán segítene rájönni, hogy miért nem sikerült eddig egy normális társat sem találnod magad mellé.

2023. aug. 31. 20:18
 48/63 anonim ***** válasza:
34%

Jaj de cuki az a 0%, remélem, minden nem érintettől azt kapok. :)

Te viszont találd meg a reményt a szavaimban, ölelés!

2023. aug. 31. 20:19
 49/63 anonim ***** válasza:
81%
Azt még hozzátenném, abban igazuk van, hogy mindig sz.ralakokat húzol be. A sémáid ezt diktálják. Tényleg változtatnod kell magadon, mégpedig ki kell lépned az áldozat szerepből. Amíg benne vagy, törvényszerűen bántalmazókra indul be a kémiád. Egy darabig lehet, hogy az lenne neked a legjobb tanács, hogy aki a legjobban vonz, azt kerüld el messziről. A "határozott" pasi nem megvédeni fog végre, hanem bántani. Az viszont nagyon jó, hogy ki tudsz/mersz lépni az ilyen kapcsolatokból.
2023. aug. 31. 20:23
 50/63 anonim ***** válasza:
39%
Nem kéne ilyen fiatalon annyi EXnek lenni,lehet ez a baj a szüleidel aranyoska😊
2023. aug. 31. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!