Ha valamelyik pasival szakítok azok elkezdenek engem szidni és hazudgálni rólam, lejáratni. A szüleim miért melléjük állnak?
Annyira általános az amikor egy "sebzett férfi" elkezdi az exét lehordani mindennek. Ennek a pszicholigiája az hogy igy enyhítenek a fájdalmukon, mert próbálják a veszteséget lekicsinyíteni magukban hogy kevésbé fájjon.
Meg nem egy bunkó is van pl.neten is ha nem akarsz vele ismerkedni akkor dühből minden trágárságot ráordít a másikra.
Viszont a szüleim miért ilyen szemetek hogy ezek pártját fogják?
Mások szülei viszont mindig a saját gyereküket védik akkor is ha az egy bünöző is vagy bármi.
Mert nem. Ilyen egyszerű, és nem kell tartani velük a kapcsolatot, ha nehezedre esik elfogadni, hogy milyenek.
Ennyi a nagy helyzet.
De mi okozhatja hogy felnőtten vki a saját gyereke ellen van? Más gyerekének ad igazat más gyerekét pàrtolja mindig a szomszed fűje a zöldebb, a sajátját meg letapossa?
Valami komplexus?
A legutolsó választ néztem csak meg
"Nem gondolod hogy magadba kéne nézni?"
Szóval a linknek semmi értelme.
Azok a szülők a kèrdés akik a saját gyerekük ellensége. Hogy miért?
Te mozogsz rossz körökben. Ha a gyerekem egy alkoholista, drogos, erőszaktevő, gyilkos lenne, én biztos, hogy nem állnék mellette, ahogy nagyon sok másik szülő sem. A gyereknek és a szülőnek SEM kötelessége mindent eltűrni a másik féltől. Max a cigányoknál van ez, hogy ha ölt a gyerekem akkor is megvédem.
Másrészt meg valszeg benned is van hiba. Próbálj már meg normálisabb emberekkel összeállni, nem ilyen kreténekkel. Fura, nekem több pasim volt egyik se csinált ilyeneket.
13-as válaszomat ismérlem akkor neked.
Es bennem az össz hiba hogy ha vki megbánt megcsal vagy bármi szakítok.
De ha nem is lenne jogos, mondjuk csak ugy heccbol szakítok ahhoz is jogom lenne, mert az én életem, az én testem.
Nem érdekel az áldozathibaztatás!
Igenis a szülőkre vagyok kíváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!