Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha valamelyik pasival szakítok...

Ha valamelyik pasival szakítok azok elkezdenek engem szidni és hazudgálni rólam, lejáratni. A szüleim miért melléjük állnak?

Figyelt kérdés

Annyira általános az amikor egy "sebzett férfi" elkezdi az exét lehordani mindennek. Ennek a pszicholigiája az hogy igy enyhítenek a fájdalmukon, mert próbálják a veszteséget lekicsinyíteni magukban hogy kevésbé fájjon.

Meg nem egy bunkó is van pl.neten is ha nem akarsz vele ismerkedni akkor dühből minden trágárságot ráordít a másikra.

Viszont a szüleim miért ilyen szemetek hogy ezek pártját fogják?

Mások szülei viszont mindig a saját gyereküket védik akkor is ha az egy bünöző is vagy bármi.

#szülő a gyereke ellen
2023. aug. 31. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 A kérdező kommentje:

Ha nekem lenne egy kislibám én megvédeném mindentől akkoris ha az.

Ha fejjel megy a falnak attól is.

A csetlik botlik, nincs igaza akkor is.

Ha elhagy vkit is, akkor is.

Ha elhagyják megvigasztalom.

2023. aug. 31. 17:45
 22/63 anonim ***** válasza:
25%
Azt ugye tudod, hogy aki másra a hazudgál szót használja, az saját maga folyamatosan hazudik?
2023. aug. 31. 17:51
 23/63 A kérdező kommentje:

Ha kidobok valakit elhiheted, hogy nekem van vele bajom különben nem dobnám ki.

Ezután jön ugye a szokásos picsogás. Ami engem nem érdekel.

Engem a szüleim érdekelnek kizárólag és csak mert a szüleim.

Másoknak nem ilyenek.

2023. aug. 31. 18:02
 24/63 anonim ***** válasza:
70%
+ nemcsak hogy hazudik, hanem többnyire cibbony.
2023. aug. 31. 18:03
 25/63 A kérdező kommentje:

Nem az áldozathibáztatás érdekel.

A szülők.

Hanyszor irjam ezt le?

2023. aug. 31. 18:06
 26/63 anonim ***** válasza:
24%
Idéznél egyetlen hozzászólást, ahol áldozathibáztatás olvasható?
2023. aug. 31. 18:09
 27/63 A kérdező kommentje:

Barhol pl ahol engem vádolnak hazugsaggal.

Ahol lelibáztak.

Ahol azt kindják hogy nem áll ki minden szülő ott ahol a gyereknek nincs igaza.

Szövegrrtelmezés

Ez mellett

Meg mi ebben a hazugság? Próbáljátok ki a neten hogy annyit irsz, ne haragudj veled nem akarok ismerkedni.

100 ból 99 fog trágárkodni.

Nem kell ezt szépíteni hogy én lennék az kamgép. Igenis dobnivalók nagyon sokan.

És aki ilyenek mellé áll, akik ilyeneket védenek azok lehet maguk is dobnivalók ugyanúgy.

A szülők viszont más.

Akik a saját gyerekük ellen mennek azoknál vmi nagyon nem tiszta.

Szerintem vmi komplexus lehet.

Semeddig nem tartana tiltani a saját anyámat sem.

Csak bennem legalább annyi van hogy de miért? Miért kellett ezt? Milyen anya ez? Milyen sérülései mentális baja van hogy megérthessem?

2023. aug. 31. 18:13
 28/63 anonim ***** válasza:
27%
Én áldozathibáztatást kértem, nem a neked szóló megjegyzéseket.
2023. aug. 31. 18:16
 29/63 A kérdező kommentje:

Amikor én szakitok a szüleim az exek mellé állnak velem szemben annqk ellenère higy nekem van igazam

A miertekre meg jött az hogy mert te biutos kamuzol, nincs igazad azert enm állnak melléd, liba vagy, meg a többi.pl a link.

Tehát en vagyok a sz.r! Ezg akarják kihozni abbol hogy a kérdés az hogy a szúlő miért egy aljadék a saját gyerekével?

Nem a gyerek miert ez meg az a kérdés. Mivel a gyerek teljesen jogisan szakit barmilyen esetben mert a saját életéről joga van döntenie neki, és nem másnak.

A szülő a kérdés.

De csakis a gyerekről van szó. És arról hogy biztos hazudik biztos liba biztos nincs igaza!

Ez áldozathibáztatás.

2023. aug. 31. 18:25
 30/63 anonim ***** válasza:
33%

"Ez áldozathibáztatás."

Nem kislányom. Ez szembesítés. Máskülönben leírtad volna már az elején, mi történt, nem csak hisztiznél és vergődnél össze-vissza.

2023. aug. 31. 18:39
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!