Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha valamelyik pasival szakítok...

Ha valamelyik pasival szakítok azok elkezdenek engem szidni és hazudgálni rólam, lejáratni. A szüleim miért melléjük állnak?

Figyelt kérdés

Annyira általános az amikor egy "sebzett férfi" elkezdi az exét lehordani mindennek. Ennek a pszicholigiája az hogy igy enyhítenek a fájdalmukon, mert próbálják a veszteséget lekicsinyíteni magukban hogy kevésbé fájjon.

Meg nem egy bunkó is van pl.neten is ha nem akarsz vele ismerkedni akkor dühből minden trágárságot ráordít a másikra.

Viszont a szüleim miért ilyen szemetek hogy ezek pártját fogják?

Mások szülei viszont mindig a saját gyereküket védik akkor is ha az egy bünöző is vagy bármi.

#szülő a gyereke ellen
2023. aug. 31. 15:51
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
98%
De ezt hogy kell érteni, elmennek a szüleidhez, és panaszkodnak rád?
2023. aug. 31. 15:56
 2/63 anonim ***** válasza:
77%
Amúgy a szüleid sz...r szülők, erre nem lehet mást mondani. Én foggal-körömmel védeném a felnőtt lányomat (védtem is, pedig ő csalt, de akkor is.)
2023. aug. 31. 15:57
 3/63 anonim ***** válasza:
9%
Mert igazuk van, viszont ők rontották el. Kapcsolatra alkalmatlan vagy, de ez nem a te hibád, hanem a szüleidé, mert félreneveltek, de nem ismerik be a hibájukat. Tehát 22-es csapdája.
2023. aug. 31. 15:59
 4/63 anonim ***** válasza:
22%
Tehát volt egy csomó pasid, akikkel mindig te szakítottál, természetesen az ő hibájukból? Most nem írom le rólad a véleményem, mert egy kulturált pasi vagyok.
2023. aug. 31. 16:07
 5/63 A kérdező kommentje:

Nincs igazuk. Ez az egyik.

Meg ha igazuk is lenne akkor is a gyerek mellé szoktak álni más szülők, akkor is ha a gyereke gyilkos drogos akárki is. Akkor is a gyerek mellett állnak a szülők.

Minden pasim szülei ha megcsaltak aláztak bántottak "megöltek", akkor is a gyereküket védik.

Egyedúl au én szüleim akkora hülyék hogy ellenem vannak. Minden exem kiröhög! Hogy a szúleid is nekem (a pasinak)adnak igazat a kamukra is!

Én szégyellem magam a szüleim helyében is.

2023. aug. 31. 16:10
 6/63 anonim ***** válasza:
90%
Próbáld meg a szüleidet kevésbé bevonni a párkapcsolataidba, a pasikat meg minél később bemutatni nekik. Éreztetni kell velük, hogy semmi közük nincs a magánéletedhez. Sem a kapcsolat közben, sem utána.
2023. aug. 31. 16:16
 7/63 anonim ***** válasza:
75%

De igazuk van, csak ők baxták el. Tapasztalatból mondom. Az én szüleim is ilyenek voltak.

A te hibád csak annyi, hogy nem állsz a saját lábadra, és nem hagyod őket. ott.

Nekem házasságom meg előtte csomó kapcsolatom ment rá, hogy álladóan ellenem voltak.

És láss csodát, amióta ki vannak zárva a kapcsolatból, 15 éve tart. A korábbiak átlagban 2, max. 4 évig tartottak.

2023. aug. 31. 16:17
 8/63 anonim ***** válasza:
62%

"Ha valamelyik pasival szakítok"

Egyáltalán miért van több egyszerre?

2023. aug. 31. 16:17
 9/63 anonim ***** válasza:
63%
#8 Miért ne? :) Egyébként szerintem csak rosszul fogalmazott.
2023. aug. 31. 16:20
 10/63 A kérdező kommentje:

Ex 1-el, ex 2-vel,így értettem azt hogy valamelyikkel ha szakítok.

Mindegyik azt csinálja de màr a kapcsolatban is hogy a szüleimnek persze a jó arcukat mutatják, és csak én tudom kettőnk közt, mekkora görények velem a színfalak mögött. Tehát betelik a pohár, én szakítok.

De ök meg már "benyalták" magukat a szüleimnél.de amikor én a színfalak mögül beavatom öket a valoságba, akkor is a párom iránt az elfogultak.

Erre rátesz, hogy szakítás után le is hordanak. Kb mindenkinek.

De valami irtó akkora kamukkal mint egy ház.

De ha igaz is lenne.

Mindenhogyan èrthetetlen az, hogy nem a családtag mellé állnak.

Amikor aztán új barátom van és még a szerelem rész van és megtudják azt hogy velem milyenek a szüleim, hanyagolnak magamra hagynak nem segítenek, akkor csak azt szokták mondani nekik olyan anyjuk van/olyan szüleik vannak hogy a legutolsókig is kiállna értük.

Nekem miért nem?

2023. aug. 31. 16:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!