Japán ju jitsu, brazil jiu jitsu, judo, ha 20-on évesként ezek közül elkezdeném valamelyiket, mennyi idő múlva versenyezhetnék?
Figyelt kérdés
2015. aug. 15. 18:52
1/4 anonim válasza:
Korolbelul 4ev ,hogyha nagyon lelkiismeretesen es elszantan jarsz le edzeni, ugy hogy minden edzes alatt jobba akarsz valni, 20 evesen elkezdeni talan nehez lesz mert sokan hamarabb kezdik, es be kell hoznod majd a lemaradast , de kello eltokeltseggel , es ha van is hozza erzeked, en egy 4 evre saccolom , mire igazan jo lehetsz, nem csak egy underdog. Csak mindig tarts ki , es mindenkinel edzz kemenyebben mert az csak igy sikerulhet, foleg ha 20 evesen kezded.
Sok sikert!
2/4 A kérdező kommentje:
28 vagyok.
2015. aug. 18. 13:42
3/4 anonim válasza:
hobbiszintre simán ellehet jutni így is.
ha életforma szerűen szerűen csinálod innentől, valóban négy öt év és tényleg indulhatsz versenyeken... de
ez napi egy két eddzést feltétele és és kemény életformaszerű hozzáállást. Szerintem
4/4 anonim válasza:
BJJ-ben sok a felnőtt kezdő, meg ott öv szerint mész a veled egy kategóriájú ellenfelekkel. BJJ-ben szerintem már 1-1,5 év után is indulhatsz versenyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!