Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normális hogy 27 évesen még...

Normális hogy 27 évesen még sosem dolgozott a fiam?

Figyelt kérdés
Apjától kapott két lakást egyikben ő lakik, másik ki van adva, és ugyan úgy korlátlan hozzáférése van a családi bankszámlákhoz, abból él, és sokat költ, apját meg nem zavarja, mert a van miért ne költhetné… elváltunk így nincsen beleszólásom ebbe, csak zavar hogy ennyi idősen sosem dolgozott még.

2023. aug. 29. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/82 anonim ***** válasza:
61%
Elnézést: *Ha a volt párod meghal
2023. aug. 29. 18:27
 22/82 anonim ***** válasza:
72%
Bakker embereknek milyen nehéz élete van… én meg a 36 fokban húzom az igát napi 10 órát 200 nettóért és anyáméknál lakom, mert albérletre sem telik xD
2023. aug. 29. 18:45
 23/82 anonim ***** válasza:
90%

Ha örökségből vagy az apja életében szerez még pár kiadható ingatlant a nevére, akkor tulajdonképp egy elég jó fix jövedelme lesz, ami miatt nem is kell dolgoznia.

Most őszintén megmondom, ha lenne 5 kiadható lakásom, hát a fene sem dolgozna. Vagy max valami részmunkaidős vagy önkéntes akármit, hogy ne unjam el az életem.

2023. aug. 29. 18:56
 24/82 anonim ***** válasza:
62%

Ezzel a keleti arab-indiai es egyeb mentalitassal igen.

Kulturember nem cseszi el a gyereket, attol mert van penz.

2023. aug. 29. 18:57
 25/82 anonim ***** válasza:
37%
ensem dolgoztam 28 eves koromig es apam finanszirozott mindent. Elvegeztem kitunoen a mernökit Aachenban. Ez volt az en "munkam"
2023. aug. 29. 19:10
 26/82 anonim ***** válasza:
49%
#28 aha hihető. És miért tartott 28 éves korodig, ha kitűnővel végeztél? A testvérem még nem töltötte be a 26-ot, de már 2 éve dolgozik mérnökként úgy, h csúszott is egy fél évet sulival, meg gimi után egyetem előtt még technikumot is csinált.
2023. aug. 29. 21:53
 27/82 anonim ***** válasza:
39%

"Ha örököl az apja után, akkor is megél majd létminimumom, alkalmi munkákból"

Ha a gyerekem így tervezne az életet, akkor inkább eladomanyoznam a vagyonom haszonasabb helyre

2023. aug. 29. 21:57
 28/82 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem nem értetted a kommentelőt.

Sok ilyen pénzes, értelmiségi családban presztízskérdés, hogy legyen diplomája, akár több is, akkor is, ha nem dolgozik, de ne égesse le a családi nevet, hogy egy diplomája sincs.

Pénzes, de nem értelmiségi családokban kicsit lentebb adják a szülők."Azért legyen egy érettségid"

Egy osztálytársam mesélte, hogy ő csak azért éretzségizik, hogy ne mondják rá, hogy hülye, de amúgy a családi vállalkozásból úgy is megél majd, illetve fiatalon DJ zenélésből megkeresi a zsebpénzt:)

Apám volt főnöke pl büszkén mesélte, hogy már minden unokájának van félretéve 50 milla, pedig még kisiskolások.

2023. aug. 29. 22:02
 29/82 anonim ***** válasza:
84%
Megél? Meg. Aki megél annak nem kell dolgozni.
2023. aug. 29. 22:48
 30/82 anonim ***** válasza:
29%
Nem normális.
2023. aug. 29. 22:55
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!