Normális hogy 27 évesen még sosem dolgozott a fiam?
Nem csodálom, hogy zavar.
A fiadból egy semmittevő naplopó lesz. Amikor az apja meghal vagy megöregszik és nem tud jövedelmet termelni, akkor a fiatok lecsúszik és a hajléktalanszállón fogja végezni. Vagy öngyilkos lesz.
Hát a fater egyszer elpatkol. Mert ugye senki és semmi nem tart örökké. Akkor mi lesz azzal a szerencsetlen gyerekkel? Elmondom neked? Nem fog tudni megélni, mert nem életképes, de ez a ti hibátok is, hogy hagytátok idáig fajulni a dolgokat.
Nekünk sincsenek anyagi gondjaink, de megmondtam a gyerekeknek, higy segítek amit tudok, fizetem a tanulást,sportot stb meg amik kellenek, de ha új telefont szeretne, vagy valami különlegesebb dolgot akkor dolgozzon meg érte. És sok gazdag ember gyereke dolgozik. Pont azért hogy tudja és értékelje a pénzt.
Igen is lett volna beleszólásod.
Hatalmasat hibáztatok, a gazdag papát meg tuti h csak a pénzéért szeretik, illetve bocs a pénze miatt megtűrik, mert akit ennyire nem érdekel a gyereke az milyen ember lehet.
Az a gond, hogy apja részéről annyira be van biztosítva, hogy meg sem fordul a fejében a munka, pedig diplomája is van. Az apjától még örökölni is fog sokat, amit a nővérével majd eloszt, meg nyilván én is majd a gyerekeimre hagyom amim van.
A barátnője is abbahagyta a munkát mióta összeköltöztek, apa bankszámlájárol megy minden.
4-es
Nem tudom ha mondjuk kapnék egy lakást amit kiadhatok és lakhatást is mellé valószinüleg sosem dolgoztam volna, helytöl és lakástól függöen egy havi fizetést is meglehet keresni egy lakással. A szülök gondolom kaját stb rezsi is fizetik, onnantól kezdve meg királyként lehet élni, esetleg vmi nagyon könnyü lógós állami melót, amiből mondjuk 4 óra max munka és garantált bérminimum kiegészítésben, tessék megúsztam az életet tulajdonképpen
Más is így él, csak neki 5 van.
Az nem zavar senkit.
Ha örököl az apja után, akkor is megél majd létminimumom, alkalmi munkákból.
Ilyen életfelfogással karriert úgy se építhet, gyárba meg minek menjem, ha nem szorul rá?
Hogy mennyire tekinthető "normálisnak" az adott élethelyzetében, részben szubjektív kérdés, és kulturális, társadalmi, valamint egyéni körülményektől függ. Fontos megérteni, hogy az emberek életútja és választásai eltérőek lehetnek, és nincs egyetlen helyes út az életben.
Az, hogy az illető apjától kapott két lakást, az egyikben él és a másikat kiadja, valamint korlátlan hozzáférése van a családi bankszámlákhoz, megoszthatja a véleményeket. Egyes emberek szerint ez egyfajta kiváltságos helyzet lehet, ami lehetővé teszi a gazdasági stabilitást, míg mások úgy érvelhetnek, hogy a teljes önállósághoz és felnőttséghez hozzátartozik a saját jövedelem megszerzése és a saját lábán állás.
Az, hogy valaki 27 évesen még nem dolgozott, ténylegesen változó lehet. Vannak olyan helyzetek, amikor ez elfogadható és érthető, például ha valaki továbbtanul, vagy más, hosszú távú tervei vannak, amelyekkel a szülők egyetértenek. Másrészt azonban érdemes átgondolni, hogy milyen készségeket és tapasztalatokat szerezhetne a munka világában való részvétellel.
Fontos, hogy a véleményed és érzéseid érvényesek, de emlékezz arra, hogy minden embernek saját útja van az életben. Az, hogy valaki hogyan dönt az életével kapcsolatban, sok tényezőtől függ, és nem mindig látható azonnal, hogy miért hozza meg a választásait. Ha valamilyen aggodalmad van az adott személlyel kapcsolatban, lehetőséged van beszélgetni vele erről, ha úgy érzed, hogy ez segítene megérteni a helyzetét és motivációit.
Nekem van ismerősöm.
Több betegsége van, így mindenhonnan idővel kirúgják.
30 éves, összesen ha pár hónapot dolgozott életében.
Egyke, 2 lakása van az anyjának, az anyjának jó nyugdíja, még fiatal az anyja elélhet 20-30 évig még.
Szóval éhen halni nem fog, akkor se, ha nem dolgozik állandó nunkahelyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!