Egy anya hogyan aszisztálhat ahhoz, hogy az egyetemista lányát egy apja korú férfi üldözze, kövesse, szexuálisan zaklassa?
Nem az, hogy nem segít, nem hallgat meg. Hanem minden eszközzel, hazudik, megfélelmlít, kikészít, fenyeget, csak hogy ennek falazzon és minél tovább menjen. Ha szóba hozod egyből őrjöng, dühbe gurul, kikészít, mocskolódik és gúnyolódik. Tanúskodott is a felesége előtt, hogy ott is kicseszhessen velem. Akadályozza, hogy lépéseket tegyek, bizonyítékokat tüntet el. Normálisabban és durvábban is próbáltam rá hatni, de ezt ha megkínoznák is, akkor is őt védené. Könyörögtem neki, higy tönkreteszi az életem, mi jó neki ebben, nem szegényli, hogy egy jött-ment elmebetegért beáldozza a gyereke életét, nincsen lelkiismerete, ilyen mocskot nem ismerek, mint ő. Nem használ semmi, hiába.
Pszichés beteg az ilyen és egyébként, mivel szomszéd, tudta hogy viselkedik velem és kihasználta a helyzetet. Sajnos igaz, hogy ilyen anya tönkreteheti az ember életét, ennél kisebb húzással is, nemhogy ilyennel. Az ilyen nem tudom, mit gondol. Szégyenlem, hogy a gyereke vagyok.
10-es, hát még biztos hogy nem vót, de linkeni könö!
10-es, hát még biztos hogy nem vót, de linkeni könö!
Ez mit jelent ?
Készíts bizonyítékokat a bántalmazásokról.
Mégis mi a "zavaros" neked? Aditt egy elmebeteg, anyám.meg akárrmi áron hazudik, kicsinál, csak hogy védhhesse a mocskot. Most már bánom, hogy nem léptem be az emailjében, mert ott írogattak.
Az adott válaszoló "vótmá" kommentjére hasonló stílusban adott válasz.
Milyen kirohanásokat?
Pl a nekem küldött válaszod is az!
S néhány idézet tőled:
"Szerintem aki itt őrült és mocsko, az te vagy!"
"kicsinál, csak hogy védhhesse a mocskot."
"Ki vagy te? Most azt állítod, hogy ezt kitaláltam,"
Még mindig élénken érdekelne, hogy hány éves vagy? Milyen egyetemre jársz és miért nem költözöl el otthonról felnőtt egyetemista létedre ha ennyire sz@r otthon?
Figyu kérdező! Meséld már el a te "logikád" alapján, hogy ha megmondod, hogy hány éves vagy és esetleg, hogy melyik egyetemre jársz..akkor azt, mire és hogyan használhatnám fel? Továbbá az mennyiben minősül személyes adatnak, ha megkérdezem, hogy miért nem költözöl el otthonról?
S egy tanács: II. Isten nevét hiába ne vedd! Ez a Tízparancsolat egyik parancsolata...Feleslegesen ne emlegesd Istent!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!