Egy anya hogyan aszisztálhat ahhoz, hogy az egyetemista lányát egy apja korú férfi üldözze, kövesse, szexuálisan zaklassa?
Nem az, hogy nem segít, nem hallgat meg. Hanem minden eszközzel, hazudik, megfélelmlít, kikészít, fenyeget, csak hogy ennek falazzon és minél tovább menjen. Ha szóba hozod egyből őrjöng, dühbe gurul, kikészít, mocskolódik és gúnyolódik. Tanúskodott is a felesége előtt, hogy ott is kicseszhessen velem. Akadályozza, hogy lépéseket tegyek, bizonyítékokat tüntet el. Normálisabban és durvábban is próbáltam rá hatni, de ezt ha megkínoznák is, akkor is őt védené. Könyörögtem neki, higy tönkreteszi az életem, mi jó neki ebben, nem szegényli, hogy egy jött-ment elmebetegért beáldozza a gyereke életét, nincsen lelkiismerete, ilyen mocskot nem ismerek, mint ő. Nem használ semmi, hiába.
Pszichés beteg az ilyen és egyébként, mivel szomszéd, tudta hogy viselkedik velem és kihasználta a helyzetet. Sajnos igaz, hogy ilyen anya tönkreteheti az ember életét, ennél kisebb húzással is, nemhogy ilyennel. Az ilyen nem tudom, mit gondol. Szégyenlem, hogy a gyereke vagyok.
Hagyjátok, felesleges belekezdeni. Ez a csaj nem 100%
Nem egyszer adta már ezt itt elő, aztán habzó szájjal őrjöng .
"mivel egy lakcímem lakunk én is kérhetek vallomást"
Már csak másfél hét, emberek! Másfél hét, és kezdődik a suli!
WTF? Nem, nem volt még ezt itt! Vagy tőlem nem, az tuti.
Szerintem aki itt őrült és mocsko, az te vagy!
Uccsó, sajnos ilyeneket is összehordott anyám. Ez nem az én szövegem. Én nyilván kérhetek bármikor a sajátomról.
9-es a mániákus hazudozó az anyukám, diagnosztizálva is van
10-es, hát még biztos hogy nem vót, de linkeni könö!
Bocs, de ezt a szarkavarásotokat máshogy nem lehet elviselni! 🤣🤣
Aki normális esetleg tudja, higy lehet az ilyet innen kitiltani, hogy ne írogasson nekem ott, meg privátban is ökörségeket?
"Csak sajnos a psycho utána megmutatta neki a vallomásomat"
A perben szereplő minden egyes szereplőnek joga van minden vallomást, bizonyítékot, vadat ismernie.
Igen, a psychonak, de nem anyámnak. A psycho jelentett fel becsületsértés miatt, mert szóltam, hogy le kéne állni. Nem egyből feljelentettem, részben amiatt, hogy senki sem egyből a rendőrségre megy, másrészt előtte is tudtam, ki anyám, harmadrészt mindenkibazt javasolta először beszéljek velük. Az is "becsületsértés", hogy psycho a vallomásomat mutogatja.
De ezek bármut megtennének egymásért. Korban anyámhiz van közelebb, köztünk 30 év van, lehet tetszik anyámnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!