Gyerekem (fiam) hogy lehet ennyire egocentrikus/önző?
25 éves, magával foglalkozik csakis. Családot alapítani nem hajlandó mivel megállás nélkül dolgozik, azért, hogy magának megvehessen mindent amit szeretne.
Rendkívül büszke vagyok rá. Ekkora becsületességgel sokat dolgozik de így hogyan lesz gyerekei családja? Mit gondol honnan fog teremni?
25 évesen meg kéne kezdeni a családi élet alapjait letenni az asztalra, azért nehogymár! Félek ki fog futni az időből és egyedül marad. Első gyereket azért majdnem kötelező ha nem illendő megteremteni, ebben a korban már rég. Azonban kb. egész generációjánál ezt figyeltem meg, nem csak rajta.
60, nem, én azt szerettem volna, ha megkérdeztek volna róla, hogy világra akarok-e jönni.
Egyébként a kérdésed értelmetlen.
"a kérdésed értelmetlen"
Igen, mert se ragozni, se írni nem sikerült normálisan. :) De azért a lényege átmegy. És az nem értelmetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!