Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Aki soha nem kapott ölelést a...

Aki soha nem kapott ölelést a szüleitől, annak hogyan hatott az életére?

Figyelt kérdés
2023. aug. 3. 08:46
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
9 vagyok. De te azt honnan tudod 1000%-ra, hogy biztosan kiabálni fog? Olyan sosem lesz hogy nem lesz veszekedés, ez mindenhol van.. De nem kéne minden nőt egykalap alá venni édesanyáddal.
2023. aug. 3. 12:24
 12/23 anonim ***** válasza:
17%

Másképp egyszerűen nem lehet, csak úgy, hogy mindenért problémázna a leendő párom, ha nincs elég penz azért, ha nem elég nagy a lakás azért, úgyis mindenből csak a probléma lenne, pont úgy ahogy eddig.

Én teljesen ebben nőttem fel, mást sem láttam soha.

Ált. sulis koromban is az volt, hogy ha elmentünk osztálykirándulasra pl. majd rosszjegyet kaptam, akkor is én voltam a szemét, hogy nekem minden meg van adva, megsem tanulok.

Következő évben egyszerűen nem mentem el az osztákykirandulasra, problem letudva...

Én ezt szoktam meg, nem gondolom magam rossz szándékúnak, nem is vagyok az, de soha nem akartam már barátnőt sem, nehogy újrakezdődjön ez.

2023. aug. 3. 12:35
 13/23 anonim ***** válasza:
35%

Leginkább anyámtól nem kaptam, mert beteg ember lelkileg és furcsa. De nagyon apámtól se kaptam de ő nyitott lett volna rá.

Úgy hatott hogy kb. bűnnek érzem az ölelést és nem ölelkezem én sem. A páromat sem ölelgetem, úgy szól rám néha hogy hiányolja ezt. Mondjuk őt szívesen ölelem de a szüleimet soha .. brrr... hideg is kirázna.

27/n

Szilvi

2023. aug. 3. 12:55
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

En sem kaptam ölelést.

Apamtol soha, sőt anyamra rászólt mindig hogy jajj ne kényeztessen. Mivel nem akartam hogy ránk szóljon igy inkabb elhuzodtam hogy engem "ne kenyeztessen".

Amúgy olelgetős vagyok, csak a szuleimet nem szeretem olelni mert belémnevelték hogy az mekkora nagy érzelgősség . Pedig nem az.

Amúgy sehogy nem hatott , annak örültem hogy nem olelgetnek és főleg hogy nem "b.sznak le érte".

Lehet lepontozni de ez nem az en hibám.

Én is anya vagyok de mindennap olelkezunk szeretjuk nagyon a kis picurt

2023. aug. 3. 13:04
 15/23 anonim ***** válasza:
55%
Tesómmal ölelgettük egymást, szóval nem volt akkora hiány.
2023. aug. 3. 14:10
 16/23 anonim ***** válasza:
41%
Én kva cikinek éreznem ha megölelne
2023. aug. 3. 14:15
 17/23 anonim ***** válasza:
74%

Aki állandó veszekedésben nőtt fel, az nem akar semennyit.

Nekem sem volt, nem is hiányzik.

Már kb 12 évesen se értettem minek akarnak párkapcsolatot az emberek.

35/f

2023. aug. 3. 16:49
 18/23 anonim ***** válasza:
73%

Nem emlékszem hogy valaha is megöleltek volna a szüleim 🤔

Igazából semmi extrát nem fedezek fel magamon 🤷

Anyummal napi szinten beszélek telefonon, nagyon jó a kapcsolatunk.

A férjemmel is minden ok.

A gyerekeimet én nagyon sokszor megölelem, dajkálom (8 és 3 évesek)

Sokszor mondom nekik hogy szeretlek.

Nekem ez sem rémlik hogy mondták volna.

2023. aug. 3. 21:32
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha valaki nem is érzi a hiányát, ettől független még kimaradt oylasmiből ami mindenkinek jól esik valójában.
2023. aug. 3. 23:26
 20/23 anonim ***** válasza:
100%

A ,,szüleim" miatt kerültem intézetbe. Onnan a nagyszüleim vették magukhoz. Ha valaki meg is akart ölelni, visitva kapaloztam. Aztán már nem is próbálkoztak. Érzelmileg egész gyerekkoromban egyedül voltam.

Felnőtt koromra képtelen voltam elhinni, hogy valaki tényleg szeret és nemcsak pup vagyok a hátán. Így 30 éves koromra eljutottam odáig, hogy én ölelek meg valakit és nem ráz ki a hideg, ha valaki hozzám ér.

2023. aug. 4. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!