Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a 16 éves lányotok teherbe...

Ha a 16 éves lányotok teherbe esne, mit tennétek?

Figyelt kérdés

Örökbeadás, abortusz szóba sem jöhet neki. Fiúja egy nap otthagyta, illetve ugye nem lehetséges a terhesség megszakítás. Így nem szól a szüleinek, mivel ők nem játszanak szerepet ebben, mármint nem akarnák a picit. Max akkor tudatná a srác szüleivel ha ők is benne lennének. Megér egy baba ennyi anyagi áldozatot szerinte, annak ellenére hogy kevés a munkalehetőség, falun élünk és a srácnak munkája nincs. Továbbá kiderült az is, hogy eltitkolta a dolgot 3 hétig előlünk.

Szülőként örülnétek ilyen körülmények közt az unokának? Büszkék lennétek a lányotokra hogy kitart a gondolkodása mellett?

2023. aug. 2. 09:06
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
 131/140 anonim ***** válasza:
71%

Persze,hogy a muszázad első felében nagyon nem volt jó a négereknek az usá-ban. De az akkori környezet egyszerübb volt.

Ma az sem biztos hogy együtt maradhatnának. Jőnne rettegett gyámügy és vinné a kölyköt,meg az anyját is.

A 16 éves kor csak egyszerüsít a helyzeten,nincsenek jogi gubancok.

De monetárisok vannak es lesznek is.

És ami külőnősen zavaró,hogy nem elég hogy éppen nevelek egy gyereket beugrik a buliba mégegy,aki töllem függetlenül lett. Neveljem azt is! Mert a lányom féleszű...és 16-17 é esen biztosan nem csak a gyerek körül fog forogni az agya. Volna más fiatalos dolga. Amit persze megprobálna kiélni.

Amig anyu és apu nevelik otthon a kicsit puszta kényszerből.

2023. aug. 20. 16:25
 132/140 anonim ***** válasza:
77%

Egyszerű. Ha nem játszunk szerepet a megtartásában, akkor nem fogunk szerepet játszani az eltartásában sem.

Megkérdezném hogy hol és miből szándékozik felnevelni

2023. aug. 20. 16:53
 133/140 anonim ***** válasza:
74%

16 évesen erre egyszerű lesz a válasza.

Valahogy csak megleszünk!

Ne várj tőlle adekvált választ.

Valahogy szerez munkát,mert az érettségi csak egy papir nem is kell az élethez.

A barátom szülei ugyis segitenek ha már te olyan szívtelen vagy hogy kidobod a saját terhes lányod.

Ha együtt marad a sráccal akkor ez valóságban így nézki (ismerős lssel történt) elköltőznek egy putri zsákfaluba ahol olcsó a kégli. A csaj egy gyárban 2müszakban éhbérért gürizik. A srác a faluban közmunkázik.

Vagy a gyárban dolgozik ő is. Egy lazulós este pedig elmondja,hogy a gyerek tönkretette az életét,de azért szereti.

Ez a jobb eset. Mert utálhatja is,de kinem ereszetné a karmai közül,hogy kìnozhassa. Ha testileg nem(nagyon) is de lelkileg mindenképp.

2023. aug. 20. 17:39
 134/140 anonim ***** válasza:
21%
133, nagyon sajnállak, ha te érettségi nélkül nem tudnál érvényesülni.
2023. aug. 20. 19:22
 135/140 anonim ***** válasza:
64%

133 vagyok.

Köszi, de a történetem ismerősről szól.

Én érettségivel sem tudtam érvényesülni,de gyerekem sincs.

2023. aug. 20. 19:32
 136/140 anonim ***** válasza:
ha bevallalta akkor gondoskodjon a szuletendo gyerekrol. en sem anyagilag sem egyebkent nem allnek mellette. ha egyedul dontott vallalja is a kovetkezmenyeket.
aug. 8. 12:34
 137/140 anonim ***** válasza:
utolso vagyok megegyszer. meg a sajat gyerekem szuletesekor se repestem az oromtol pedig el tudtam tartani magamat es a gyereket is. unokazni meg szerencsere nem fogok soha, de a lanyom kolyket akit felelotlenul a vilagra pottyantott vegkeppen nem nevelnem. Ja, es igen lemondanek minden szuloi jogomrol es mehetne anyaotthonba vagy ahova viszi az allam. Mivel jogom van lemondani rola igy orokbefogadhatova valik, bar senkinek se fog kelleni en pedig nem leszek az anyja tovabb. ennyi. es nem hatna meg a baba egy masodpercig se foleg mert alapbol sose szerettem a gyerekeket.
aug. 8. 12:51
 138/140 anonim ***** válasza:
Miért lett gyereked utolsó?
aug. 8. 21:19
 139/140 anonim ***** válasza:

nem is tudom igazan megmondani. talan mert nem

akartam elso terhessegemet elvetetni es mert azt hittem hogy egy gyerek javithat egy rossz haqzassagon. tevedtem, meg rosszabb lett mint elotte volt. Amikor en szultem mas volt meg a felfogas.

aug. 9. 12:57
 140/140 anonim ***** válasza:
Sajnálom! De ne feledd a gyerek nem akart a világra jönni.
aug. 9. 23:16
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!