Miféle szülő szab olyan feltételt, hogy csak akkor támogatja a felnőtt gyerekét anyagilag, ha megházasodik és családot alapít?
34!
Jelentős összeget írt. Biztos meglep, de nem csak havi 10ezret lehet utalni, hanem 100at, sőt, milliókat is.
Oké, és mit szólnál, ha neked 1 gyereked lenne, a testvérednek meg 3, ezért a nagyszülők a őket pénzelnék a te károdra, mondván nekik nagyobb szükségük van rá!?
Szintén nem #40 vagyok, de teljesen egyetértenék velük.
Nálunk is egyébként bátyám jóval korábban alapított családot, mint én, és őt akkor erősen támogatták. Aztán én is párra találtam, nekem is lettek gyerekeim, engem is támogatnak. Teljesen érthető, ha az unokáit támogatja egy nagyszülő.
Nem értem miért kellene az unokákat támogatni?
Vannak szülei!
Magyarán, akkor élősködhetek anyámékon, ha van gyerekem, ha nincs, akkor meg éljek, ahogy tudok.
Szép kis mentalitás.
Nagynéném ugyanezt csinálta, szült 3 gyereket, és jaj szegény unokák miatt őt kell pénzelni.
Miért gondolja az a gyereket csináló egyén, hogy neki több joga van!?
Nem az unokákat támogatja, hanem a szüleit, ugyanis az unoka gyerek, tehát eltartott.
Miért nem a szülei tartják el a gyerekeit?
Van neki gyereke, akit támogasson.
Az öröklési sorrendben is a gyerek jön, utána az unoka.
Ha ilyen undorító módon megkülönböztetnének, én megszakítanám a kapcsolatot az egész bagázzsal.
47!
Megegyszer, azt támogat, akit akar.
Persze, de majd gondozza az is, meg az unokák, mikor öreg lesz!
49!
Értem. Tehát a szülő azért kell hogy támogassa q gyereket, hogy majd később az őt gondozza? Olcsóbb lesz azt a pénzt félre tenni és majd abból magának fizetnie egy ápolót. A lakást eladni, annak árát befektetni egy otthonban, hogy a gyerek ne orokoljon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!