Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » SOS! Hogyan játszam el, hogy...

SOS! Hogyan játszam el, hogy beteg vagyok olyan embernek akinek nehéz még egyszerű dolgokban is kamuzni? Több lent.

Figyelt kérdés
Kért anyám időpontot nekem már oda ahova nem szeretnék menni és szerdán kéne mennem oda. Valahogy el kell játszanom a betegséget mert igazából csak úgy tudnám megúszni azt a napot. Mert oda nem lehet menni betegen mondjuk sajnos kis köhögéssel lehet szóval valami komolyabbat kéne eljátszanom. De igazából rendesen megbetegedni nem akarok!! Előre is köszi a hasznos válaszokat!(:

2023. júl. 16. 17:58
1 2 3 4 5 6
 51/52 A kérdező kommentje:
Megjöttem gyerekek a kozmetikustól és képzeljétek el, barnább lett tőle az arcom!(: Nem lettem sápadtabb! Mégse kellet volna félni!
2023. júl. 19. 16:39
 52/52 anonim ***** válasza:
na látod
nov. 30. 14:17
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!