SOS! Hogyan játszam el, hogy beteg vagyok olyan embernek akinek nehéz még egyszerű dolgokban is kamuzni? Több lent.
Figyelt kérdés
Kért anyám időpontot nekem már oda ahova nem szeretnék menni és szerdán kéne mennem oda. Valahogy el kell játszanom a betegséget mert igazából csak úgy tudnám megúszni azt a napot. Mert oda nem lehet menni betegen mondjuk sajnos kis köhögéssel lehet szóval valami komolyabbat kéne eljátszanom. De igazából rendesen megbetegedni nem akarok!! Előre is köszi a hasznos válaszokat!(:2023. júl. 16. 17:58
11/52 anonim válasza:
csodás lehet az anya lánya kommunikáció. Rátok férne a fejlesztése.
12/52 anonim válasza:
Itt tényleg nincs más megoldás, csak az, hogy leülsz vele szemben és szépen elmondod neki hogy te ezt nem szeretnéd, úgy érzed nincs szükséged rá. Ahelyett hogy esetleg kipróbálsz valami baromságot, amit a neten ajánlott neked egy vadidegen. Lehet ugyan hogy a kozmetikust megúszod, de akár komolyan meg is betegedhetsz tőle.
13/52 A kérdező kommentje:
Azt fogom mondani, hogy hasmenésem van.
2023. júl. 17. 05:37
14/52 A kérdező kommentje:
Már meg is mondtam hogy úgy ébredtem hogy rossz a gyomrom...
2023. júl. 17. 06:15
15/52 anonim válasza:
Gyáva, szánalmas, nevetséges hazudozás helyett ki kéne állnod magadért! Komolyan ennyire fáj kimondani azt a két szót, hogy Nem megyek? Ennyire rettegsz a saját szülő anyádtól? Baj van, nem kicsi!
Halkan mondom: a hasmenés büdös! Te magad mondod, hogy anyádnak nem lehet kamuzni! Anyád nem idióta!
16/52 A kérdező kommentje:
Nem ismered anyámat ő ha vitatkozok vele azt mondja hogy nincs vita ha szembe szállok vele utána azt mondja hogy jó akkor 2-3 hétig nincs telefon ha nem csinálod azt amit mondok. Hiába vagyok nagykorú sajnos ilyen az anyám.
2023. júl. 17. 13:04
17/52 anonim válasza:
Te még nagykorú is vagy?! Jézus Mária! Középtávon az élethelyzetedtől függően el kell költözni, erről még nem tudunk semmit (egyetem? kollégium? munka? szobabérlés?), de azonnali hatállyal pedig: akkor 2-3 hétig nincs telefon! Elárulok valamit: túl lehet élni! (Sőt, valószínűleg anyád unná meg előbb, ha ő se tudna felhívni.) Állj már ki magadért, nem vagy óvodás! Borzasztóan itt van az ideje, hogy becsüld magadat annyira, hogy ne legyél senki rabszolgája, az anyádé sem. A szülő-ség a nagykorúságig tart. Onnantól magadért felelsz. És ha ilyen elnyomásban tartanak, akkor anyagi áldozatok és kényelmetlenségek árán is azt kell választanod. Ha van alapvető önbecsülésed. Anyád meg fog lepődni, ha egyszercsak szembetalálja magát veled, és kiderül, hogy a király(nő) meztelen. Az agressziót nem kell eltűrnöd!
18/52 A kérdező kommentje:
19 éves leszek a jövő hónapban, nemrég végeztem a közép sulival most keresek állást.
2023. júl. 17. 14:15
19/52 anonim válasza:
Hát jó lenne olyan állást keresni, amiből egy bérelt szoba is kijön, mondjuk 60 ezer. Úgyis haza is adnál a keresetedből, bár azt fel is használnád. A kozmetikust amúgy ő fizetné? 19 évest erőszakkal elrángatni nagyon nincs rendjén. Lépjél ki az anyai elnyomás alól, ez természetellenes.
20/52 A kérdező kommentje:
Kozmetikust ő fizetné igen.
2023. júl. 17. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!