SOS! Hogyan játszam el, hogy beteg vagyok olyan embernek akinek nehéz még egyszerű dolgokban is kamuzni? Több lent.
Figyelt kérdés
Kért anyám időpontot nekem már oda ahova nem szeretnék menni és szerdán kéne mennem oda. Valahogy el kell játszanom a betegséget mert igazából csak úgy tudnám megúszni azt a napot. Mert oda nem lehet menni betegen mondjuk sajnos kis köhögéssel lehet szóval valami komolyabbat kéne eljátszanom. De igazából rendesen megbetegedni nem akarok!! Előre is köszi a hasznos válaszokat!(:2023. júl. 16. 17:58
41/52 anonim válasza:
Nem hiszem el, hogy 19 évesen annyi eszed nincs, hogy eljuss odáig, hogy a kozmetikus 10 perccel az időpont után felhívja anyádat! Neked más megoldásaid nincsenek az életben, mint az értelmetlen hazudozás?
44/52 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek de sztem fel hívom a kozmetikust magam és lemondom az időpontot..
2023. júl. 18. 14:31
45/52 anonim válasza:
Nocsak, nocsak! Kezdesz felnőni! De ma tedd meg, mert ma még találhat valakit az időpontra, holnap már nem.
46/52 A kérdező kommentje:
Nekem nincs meg a száma majd kinézem anyám telójából és fel hívom. És ha holnap megyünk a kozmetikushoz már nem lesz meg az időpontom:D!
2023. júl. 18. 14:39
47/52 anonim válasza:
Ja, annyi vér még akkor nincs benne, hogy anyu elé állj és nemet mondj. Nevetnék, ha szépen bekísér anyu a kezelésre, hogy még váltana 1-2 szót a kozmetikussal, aki kérdően néz hogy ez micsoda, mikor tegnap már le lett mondva az időpont.
Még holnapra találj ki valamit, aztán elég is volt ebből a kérdésből. Látszik, hogy egy szaros kölyök fantáziálgat csak és eteti itt a népet, mert semmi következetesség nincs a válaszokban, fel sem méri az ok-okozati részeit, hogy ha ezt csinálja az milyen következményekkel jár.
48/52 anonim válasza:
Jaj istenem, kizárt, hogy te 19 éves legyél! Most már én is azt gondolom, hogy csak szórakozol velünk.
49/52 anonim válasza:
De azert valljuk be mi is jol szórakozunk rajta 🤣🤣🤣
50/52 A kérdező kommentje:
Inkább elmegyek ahhoz a kozmetikushoz csak nem ront el(:!
Mert ha beletörődök lehet hogy pont a kozmetikus fog megbetegedni....
2023. júl. 18. 18:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!