Beteg állományban vagyok egy hétig itthon kell lennem, már nem vagyok lázas, nem fáj semmim.Több lent?
Nincs pénz a telefonomon nagyon nagyon fontos lenne tetetni rá pénzt, de anyám azt mondta betegállományban akkor se mehetek ki a lakásból ha már jól vagyok. Mit csináljak? Valakit sürgősen el kell érnem telefonon!! Ő telefonját meg nem használhatom úgyhogy arról nem tudok beszélni azzal akivel sürgősen kéne.
Mit találjak ki hogy elhagyhassam a lakást? Valami ötlet? Nagyon közel van az a hely ahol fel lehet tölteni a telóra a pénzt, szóval igazából csak leugrok meg gyors vissza 10 perc kb.
Valamit ki kell találnom a boldogságom mulik rajta!!!
Online miért nem lehet feltölteni?
Amúgy meg, ha nem vagy karanténban, akkor miért ne hagyhatnád el a lakást? Nyilván ne a Balatonra menj a haverokkal, de azt senki nem mondta, hogy a boltba sem lehet elmenni.
Akkor ez megint az "anyám megtilt mindent és bezárva tart"-kérdés 15.0-ás verziója.
Alternatív módon néha nagyszülőkkel jelenik meg ugyanez.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!