Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 20 év körüliek ti mennyire...

20 év körüliek ti mennyire éltek társasági életet?

Figyelt kérdés
Mennyire gyakran mentek hétvégente bulizni?
febr. 8. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Mostanában semennyire bizonyos okok miatt
febr. 8. 21:32
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahányszor a lila sisakos harcos ki akar törni a tömlöcből...
febr. 8. 21:34
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
20 éves vagyok mennék bulizni ide oda koncertekre ha lennének bulis vagány barátaim, de sajnos csak 1 barátnőm van aki nem akar menni nagyon ilyen helyekre .Pedig kitombolnám már szívesen magam valami discoban, de se lóvém se társaságom hozzá.
febr. 8. 21:49
 4/10 anonim ***** válasza:
#3 Ez szomorú
febr. 9. 00:52
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Bulizni sose megyek, a szórakozóhelyek egyszerűen untatnak. Ettől függetlenül hetente általában kétszer programozok (mozi, színház, kirándulás, iszogatás, koncert ilyesmi) a barátaimmal, de többjükkel egyetemen és a munkahelyen is időt töltök.

Jövő hétre például kettő mozizás van beszervezve, illetve azon a héten találkozik a könyvklubom. Az azutáni hét hétvégéjén a kettő legjobb barátnőmmel megyek kempingezni.

23/N

febr. 9. 01:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Sajnos csak nagyon minimális társasági életem van jelenleg, pedig lenne igényem arra, hogy (jóval) mozgalmasabb legyen az életem ilyen téren.

Egyetemi rendezvények elég nagy részén jelen vagyok, mondjuk félig szervezőként, ott ki is alakult egy kellemesebb társaság, bár nem járunk össze különben valami sokat. Rajtuk kívül van még egy másik kis társaság, szaktársak közt, akikkel közösen szoktunk tanulni, vagy beadandókon dolgozni, meg pár alkalommal elmentünk beülni egy italra.

A legjobb barátnőm meg nálam is zárkózottabb, így elég kevésszer találkozunk, akkor mondjuk jókat beszélgetünk, nevetünk, nekem mégis igényem lenne más és több közös programra is.

febr. 9. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Szinte semennyire. Munkába járok és ennyi. Buliba soha nem megyek, még véletlenül se. Nem is vágyok ilyen helyekre. Néha, nagyon ritkán barátokkal találkozom és összeülünk beszélgetni kicsit. Az jó, többre nem is vágyom.
febr. 9. 13:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Eléggé. Kb hetente van nálunk házibuli, hétvégéken pedig változó mit csinálunk. Most pl volt, hogy 15-en mentünk el hosszú hétvégére bulizni/kikapcsolni barátokkal. Néha utazunk is. Pl sítábor, de saját szervezéssel is megyünk néhány napra pl Bécsbe vagy Pozsonyba. Fesztiválok is vannak néha, de abból kevésre megyek. Általában hétvégén (mondjuk minden második hétvégén) megyek családot látogatni (nem a szüleimmel egy városban élek, kb 3 órára vagyok tőlük).

Szerintem egymás után nagyjából 3 nap társaság nélkül (csak a párommal kettesben vagy egyedül) már soknak számít (nem szokott ennyi lenni).

Azért ezek a bulik annyira nem szoktak durvák lenni. Nagyrészt csak társasozás, iszogatás, beszélgetés a program. Ritkán van igazán táncos "buli", kb kéthavonta. Meg vannak csak sima baráti találkozók is, amikor csak találkozunk és beszélgetünk, esetleg beülünk enni/inni (kávét) valahova.

Nem vagyok már egyetemista, de kolis voltam és megmaradtak a társaságok.

Irodába, ha nem megyek be, akkor még ebédelni is többen megyünk. (Ha irodázok, akkor nem járom meg annyi idő alatt). Az esetek többségében kihasználom a munka utáni délutánt/estét.

23 éves vagyok.

febr. 9. 15:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyetemi programokon szinte mindig részt veszek, de nincs sajnos komolyabb baráti társaságom. Egyetemen mondjuk elég sok ismerősöm van, de sosem megyünk sehová.
febr. 9. 19:59
 10/10 anonim ***** válasza:

Van főállásom, plusz egyetemista vagyok. Párommal jártunk most vizsgaidőszakban elég sok egyetemi buliba(volt 3 szabad hetünk), most jön a szorgalmi, most nem lesz ennyi időnk. Vizsgaidőszakban hetente mentünk diszkóba. :D

Nyáron is megyünk majd megint diszkóba is, múzeumba is, sportolni is, stb.

Nekem amúgy nincsenek barátaim, csak a párom. Páromnak meg kolis haverjai vannak, azokkal szokott bulizni szorgalmiban.

febr. 10. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!