Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » 25 év körüliek, ennyi idős...

25 év körüliek, ennyi idős korotokra hogyan változott a társasági életetek a sulis korodéhoz képest?

Figyelt kérdés

többet/kevesebbet vagy társaságban?

Barátaid száma hogyan változott?

Én 27 vagyok és igaz eddig sem voltam társasági ember, de jól vagyok el vagyok egyedül. Meg időm, energiám sem nagyon lenne munka mellett.

Más hogy van ezzel?

2024. júl. 13. 18:51
 1/6 anonim ***** válasza:
Több barátom lett és a társasági életem is jobb lett. Leginkább azért, mert egy kis eldugott faluból városba költöztem, ahol volt is lehetőségem járni helyekre. Sulis koromban csak a suliba tudtam elmenni, vagy ha valakinél esetleg ottaludhattam akkor néha-néha kocsmába vagy moziba, mert messze volt a falu a várostól és tömegközlekedés a sulis járatokon kívül nem igazán volt, szüleimet pedig nem akartam autóztatni 30km oda/vissza éjszaka.
2024. júl. 13. 19:13
 2/6 anonim ***** válasza:
Semennyit. Akkor is egy kő alatt éltem, és most is.
2024. júl. 13. 20:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Sokkal rosszabb lett.
2024. júl. 13. 23:03
 4/6 anonim ***** válasza:

Az általános iskolás barátok közül egy kivételével mindenki elkopott, ő amúgy a mai napig kifejezetten aktív része az életemnek. A gimis barátok közül pedig igazából senki sem maradt meg. Vagyis, inkább azt mondom, amolyan "kedves ismerősökké" váltak, mert személyes találkozók, programok abszolút nincsenek. Netes írogatások is csak nagyon elvétve vannak, azok is döcögősek tudnak lenni helyenként.

Egyetem alatt viszont sikerült 1-2 barátra szert tennem, remélem azért nem kiabálom ezt el. Bár programok velük sincsenek, de legalább az írogatás rendben megy.

Viszont egyetem alatt határozottan többet voltam korombeliek közt, több sulis programon részt vettem, sőt arra is volt példa többször is, hogy beültünk egy ebédre, vagy egy kávére páran. A szociális életem egyetem alatt kifejezetten szuper volt.

24/L

2024. júl. 14. 00:19
 5/6 anonim ***** válasza:

Sehogy

Sose voltak barataim, nem is kellenek

2024. júl. 14. 06:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Nekem sulis éveimben voltak társaságom, de sajnos mindig felszínes társaságban volt részem , igaz barátom soha, azóta el telt pár év barát nélkül élek. 24/F
júl. 25. 21:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!