25 év körüliek, ennyi idős korotokra hogyan változott a társasági életetek a sulis korodéhoz képest?
többet/kevesebbet vagy társaságban?
Barátaid száma hogyan változott?
Én 27 vagyok és igaz eddig sem voltam társasági ember, de jól vagyok el vagyok egyedül. Meg időm, energiám sem nagyon lenne munka mellett.
Más hogy van ezzel?
Az általános iskolás barátok közül egy kivételével mindenki elkopott, ő amúgy a mai napig kifejezetten aktív része az életemnek. A gimis barátok közül pedig igazából senki sem maradt meg. Vagyis, inkább azt mondom, amolyan "kedves ismerősökké" váltak, mert személyes találkozók, programok abszolút nincsenek. Netes írogatások is csak nagyon elvétve vannak, azok is döcögősek tudnak lenni helyenként.
Egyetem alatt viszont sikerült 1-2 barátra szert tennem, remélem azért nem kiabálom ezt el. Bár programok velük sincsenek, de legalább az írogatás rendben megy.
Viszont egyetem alatt határozottan többet voltam korombeliek közt, több sulis programon részt vettem, sőt arra is volt példa többször is, hogy beültünk egy ebédre, vagy egy kávére páran. A szociális életem egyetem alatt kifejezetten szuper volt.
24/L
Sehogy
Sose voltak barataim, nem is kellenek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!