Mennyivel a születésnapotok előtt nyilatkoztok már az új korotokról?
Figyelt kérdés
Gyakorin pl.2021. szept. 3. 15:39
1/9 anonim válasza:
Én csak akkor mondom magam egy évvel, idősebbnek, ha már be is töltöttem.
Tehát 5 évesen 5 évesenek, a születésnapom után már 6 évesnek, stb.
2/9 anonim válasza:
Ha valaki pl. ismerkedésnél rákérdez, akkor pár héttel előtte már azt mondom, hogy pl. két hét múlva leszek 25. Itt gyakorin csak a szülinapomon írom először az új kort (bár a szülinapomat nem itt szoktam tölteni, de gondolom érted a lényeget).
24/N
3/9 anonim válasza:
Én már fél évvel előtte elkezdem magamnak adagolni az infót. :D Ha csak 2-3 hónap van vissza, akkor pedig magamnak már n+1 évesnek számítok. :D Augusztusban töltöttem a 25-öt, de már nyár elején is azt irkáltam a válaszaim alá. :P
4/9 anonim válasza:
Márciusi vagyok, januárban már azt mondom/írom amilyen leszek. Felesleges letagadni a kort, nem látom értelmét. Az csak egy szám. 😃
5/9 anonim válasza:
Nemrég töltöttem be a 24. évemet, pár hétig még ezt mondtam, de rá 3-4 hónapra már 25öt mondok, mert vegülis már abban vagyok benne...
6/9 anonim válasza:
5 Ha a 24-et töltötted, akkor 24 éves vagy a következő szülinapodig.Meg is kell ám érni a 25-öt.
8/9 anonim válasza:
En az es fel evest is mondom, es negy honappal elotte mar felfele kerekitek.
9/9 anonim válasza:
Írhatnék 25-öt is, mondhatnám magam annyinak is, mert kinézetre még soha, senki nem volt a közelében sem a valós koromnak. Bőven fiatalabbnak néznek állandóan a valós koromnál. De sosem tagadom le azt amennyi vagyok!
33/N.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!