Melyek azok a születésnapok, amelyek meghatározóak az ember életében?
Ugye mindenki tudja, hogy a 18. születésnap az egyik legmeghatározóbb születésnap az ember életében, mert akkor válik hivatalosan nagykorúvá, felnőtté.
Ezen kívül vannak még olyan születésnapok, amelyek alapból hatással vannak az ember éltére?
Nekem a 18. szülinapom úgy telt el, hogy felköszöntöttek anyámék, vágtak nekem egy szelet tortát, aztán mentem is aludni, mert másnap suli volt.
:D
Amúgy igen, hosszabb pórázt kaptam jogilag 18 éves koromtól, de őszintén fel sem tűnt, hogy 17 helyett 18 vagyok. Ugyanolyan volt minden. Nem vettem se piát, se cigit...
Talán még a vezetői engedélyek repertoárjának kiszélesítése miatt jók a szülinapok 24 éves korig (A korlátlan, CE stb).
A 20. szülinapomon se csaptam bulit. Két darab X. Kerek szám. Hűha, hogy oda ne rohanjak. A 30-on még gondolkodom, hogy kihúzzam-e odáig.
Orbán Viktor születésnapja a legmeghatározóbb minden évben.
22L Fideszes
20, 30, 40, 50, 60, 70... mind másért jelentőségteljes.
Nekem vannak további "szülinapjaim", amikor betegséget diagnosztizáltak és amikor gyógyult lettem stb
Ha te azzá teszed, akkor meghatározó lesz.
De még nagyon fiatal lehetsz kérdező, ha ilyen kérdések foglalkoztatnak. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!